hulya1406 2lokummannesiii iyi anne baba olma ve Hatice Kübra Tongar’ın bağırmayan anneler kitabını okuyorum çok güzel.Ayrıca çocuk gelişim okuyorum açıktan onun kitapları yetiyor zaten şuanlık ☺️
fatma_86 En son KAYI serisini tamamlamaya çalışıyordum.Kitaplığım için arşiv oluşturmaya çalışan ben, üç aydır elime kitap dahi alamıyorum😒😒Her fırsatta uzanıp dinlenmeye ya da uyumaya çalışıyorum😅😆😆
Kubrasarigul 2lokummannesiii kızım olduğundan beri sadece ona faydası olacak Kitaplar okuyorum şuan harika haftaları okuyorum ☺️
hulya1406 Kubrasarigul bende aynısını yapıyorum kızım için ona faydalı olabilecek kitapları okuyorum şuan mesela bağırmayan anneleri okuyorum çok güzel okumadıysanız tavsiye ederim ne kadara nerden aldınız harika haftaları pahalı bir kitaptı en son baktığımda.
Elifeminask 2lokummannesiii bende suan jojo moyes den üstümüzde gökyüzü altımızda deniz diye bir kitap okuyrm
Nehirsi20 2lokummannesiii kitap kısa hikayelerden olusuyir kitabin en uzun hikayesi korkuyu beklerken olduğu için kitabın ismini vermiş diye düşünüyorum korkak umutsuz yanlız bir adamın yanlız hikayesini anlatıyor aslında biraz depresif bir kitap lisedeyken oğuz Atay’ın kitaplarını okumuştum pek bişi anlamamıştım tekrar başladım.
Gin 2lokummannesiii yılbaşından beri düzenli okumaya çalışıyorum. Öncesinde pek zaman ayıramıyordum okumaya.😅
2lokummannesiii Gin aynı ben de öyleyim 4-5 aydır okuyorum düzenli öncesinde aklıma gelse de oğluma gün içinde çok kitap okuyorum diye halim kalmıyordu😂
Kubra_2019 2lokummannesiii Dan Brown dan Cehennem veeeeSizi zayıflayabilirim Paul McKenna. Baş ucu kitabı olarakda Çocuklarımızla itişmeyelim Iletiselim Hatice Kübra Tongar 😌😌
Yarim_Kilo_Kiyma 2lokummannesiii Zülfü Livaneli Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm ve Sineklerin tanrısı yeni sipariş ettim, yeni okuyacağım inşallah 😁 oğlumdan fırsat kalırsa
2lokummannesiii Yarim_Kilo_Kiyma Livanelinin o kitabını okudum ama unuttum bile😂Sineklerin Tanrısı da bugün dağıtıma çıkmış😂
Dmt-01 Kubra_52 aynen bende öyleyim valla aklımda almak istediğim birsürü kitap var bir uygulama varmış bi arkadaşım söyledi bin kitap diye uygulamada okudugun kitaplarla ilgili yorum yapıyosun ya da okumak istediğin kitap varsa okuyanlardan o kitap hakkında bilgi alıyosun
Kubra_2019 Dmt-01 Ben dr gerek kalmıyor komşumun çocuğu kiyspnokumaya bayılıyor kutu9hanesinden haftalık 2 alıyorum 😇😊
Minnakseven 2lokummannesiii bu ara bıraktım ama sıradaki bir psikiyatristin gizli defteri ona başlıcam.okunmamis bekleyen kitaplar 10 oldu eşim artık kızıyo önce oku sonra al diye 😁