eslmhsyn12 2lokummannesiii evlatlar yazmışım aceleden çocuklar yazacaktım. Çok iyi okudukça acaba devamında ne olacak merakı ile daha da okuyorsun ve insanı çok bilgilendiriyor tavsiye ederim
esradgzl 2lokummannesiii çok iyi bir yazar ve pedagog ve kitapları verdiği bilgiler kalemi çok iyi öneririm okumanı canım.
Zekzek 3 çocuklu bir annenin dramı yazan okuyan aynı zamanda oynayan ben🤭🤭🤣🤣 şaka bı yana kitap okumayı çok özledim
deletedmom1106 2lokummannesiii debbie mocember. Küçük mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim muhteşem ötesi ve insan o sokaklarda yaşıyo o anları
asyanin_annesi ArtHistory o kitabı çok merak ediyorum nasıl güzel mi kitap.Bahadır Yenişehirli oğlunu da takip ediyorum muhteşem bi adam zaten payitaht Abdülhamit dizisinde Tahsin paşa rolünde oynuyor
MetehanZ 2lokummannesiii ayyyy Grange seven birisi ne mutlu oldum anlatamam bütün kitaplarını okudum dayılır sadece iki üç kitabı kaldı okumadığım
BeyzaLivaLeyla MetehanZ bende bayılıyorum öyle kaptırıyorum ki kendimi sanki kitapta ki karakter benim 2.kez okumaya başladım ♥️