afrasena melike_027 Ay evet kulaklarını gelebilecek tüm sese kapayıp temizlikte moda girerdik kulaklık ile🥲
afrasena aselomerasaf Evet gerçekten plansız bir günümüz yok ve çay muhabbet TV çok özlendi🥲 o uzun banyolar bile aşırı özlendi ya
gamzebngardmr65 afrasena kaygı duymadan hiç düşünmeden gezip tozup gece yarılarına kadar arkadaşlarımla vakit geçirmeyi özledim şuan 8 yıllık evli ve 3 çocuklu bir anneyim tuvalete bile gitmeye vaktim olmuyor 😂
afrasena gamzebngardmr65 Maşallah 😇 Allah bağışlasın Rabbim acılarını göstermesin ..❤️ Ben daha birincide perişan oldum 😅😂
gamzebngardmr65 afrasena ALLAH razı olsun cümlemizin 🙏 tek çocuk hiç çocuktur derlerdi inanmazdım tadını çıkarın gerçekten öyle sanki yok gibi ikincisi gelince anlıyorsunuz ama 3. çocukta feleğiniz şaşıyor 😂
afrasena nurbahar33 Canım benim yaa 🥹 çocuk için mi? Geleceği için mi yada başına bişey mi gelir gibi korkular mı
afrasena doruk14 Valla düşüncesi bile çok güzel 🥲 Çok güzel olur ayrıca bende doktorumuz izin verirse çok istiyorum ..şöyle kese masaj ayy çok ihtiyacımız var varya🥹😂
afrasena Beyza0396 duyguunal sevcan12 Uykusuzluk hiç bişeyden keyif aldırmıyor.. gerçekten uyku başı çekiyor açık arayla kızlar🌸🥹