aselomerasaf afrasena sürekli onları düşünerek ve onlara göre yaşadığım plan yaptigim için bir günümü bos bos plansız sessiz sakin geçirmek isterdim sorumluluk almadan aksaminda da eşimle çay muhabbet en özlediğim şey olabilir ve birde uzuncaaa duş almak🥺
afrasena aselomerasaf Evet gerçekten plansız bir günümüz yok ve çay muhabbet TV çok özlendi🥲 o uzun banyolar bile aşırı özlendi ya
asafimkavun afrasena telaş yapmadan kosa koşa kan ter içinde kalmadan iş yapmayı kendime zaman ayirmayi saate bakmadan zaman geçirip gezmeyi
aslm1453 asafimkavun ay evet ya 2 kere vileda suyumu devirdi 😅 şimdi köşe bucak ondan saklayarak silmeye çalışıyorum
afrasena nurbahar33 Canım benim yaa 🥹 çocuk için mi? Geleceği için mi yada başına bişey mi gelir gibi korkular mı
doruk14 afrasena evet normalde 2 ayda bır gıderdım sımdı 1 seneyi gecti araştırıcam eğer sıkıntı olmazsa artık 6 ay sonra 1 yasına gircek ozaman oğlumla giderim suyu sevıyor zaten sadece enfeksiyon ve sıcaktan bunalmasından korkuyorum 😏
afrasena doruk14 Valla düşüncesi bile çok güzel 🥲 Çok güzel olur ayrıca bende doktorumuz izin verirse çok istiyorum ..şöyle kese masaj ayy çok ihtiyacımız var varya🥹😂
dkarad metosko uyutuyorm uyuttuktan sonra zorla uyuttm gibi hissedip ağlıcak dereceye geliyorum 🤦🏽♀️daha neler neler ..🥹
afrasena Beyza0396 duyguunal sevcan12 Uykusuzluk hiç bişeyden keyif aldırmıyor.. gerçekten uyku başı çekiyor açık arayla kızlar🌸🥹
Cerkestavugu afrasena kendime vakit ayırmayı, dışarda tek başına içilen bir kahve olur, tek başına boş boş vitrene bakmak olur, akşam yatmadan yapılan cilt bakımı olur.
mehtapmilan afrasena işe gitmek uyumak eşimle gece gezmelerimiz say say bitmez. Ama onsuzda olmaz artık kurban olsun annesi ♥️
afrasena mehtapmilan Saat hesabı yapmadan gezmek gibisi yoktu gerçekten.. Evet tabiki onlar iyiki varlar artık planlara dahil minik cüceler var 😂😇🤍
monarosealp34 Derin bir uyku, özgürlük,tuvalate tek gidebilmek,rahatça duş alabilmek,yemek yerken sihirli annem izlemek,ders çalışmayı bile özledim 😂
afrasena monarosealp34 Aslında hepsi bir evin içinde en basit aktivite temel ihtiyaçlar .. ama şimdi uzak ve lüks🥲😅
daenerystargaryen afrasena Gece geç saatlerde sahilde yürüyüş yapmayı çok özledim. Tek başıma elimde içeceğim ve sigaram. Bazen güzel bir müzik. Bomboş yürümek. Amaç olmadan sorumluluk olmadan sadece yürümek. Eşim izne gelsin gece gezmelerine çıkmam lazım. Anca kendime gelirim. 😁 Ha bir de sahile oturup boş boş denizi seyretmeyi de ekleyeyim.