kbrayksel afrasena Özgürce tatillere gitmeyi özledim……. Annelik uykudan ve geceden ibaret olsa 10 tane çocuk yapabilirim. Özgürlüğün elden gitmesi en çok koyan şey oldu.
kbrayksel eksp Zamanla çok daha kolaylaşıyo, sevgisi kat ve kat büyüyo. Ama eski günlerin özlemi gitmiyo.. inşallah 3 yaşlarına gelince eski özgür günlere bir nebze de olsa kavuşuruz.
afrasena kbrayksel Evet bencede mesela bebeğim ilk doğduğu ile şu an 6 aylık şimdiki hali hiç bir değil Umarım daha güzel günlere çıkarız🌸
eylul26 Uyumak öğlene kadar uyumak çok özledimmm ne zaman uyucam ben diye düşünüyorum düşündükçe ağlayasım geliyor 😂😂
afrasena eylul26 Yaa canım benim dur ağlama bizde seninle kader ortağıyız 🥲 uykuya nasıl hasretim anlatamam
afrasena serapozbkr Evet bütün annelerin kanayan yarası 🥲 Göz altlarım morardı vallahi kapatıcı kullanıyorum moral oluyor😅
serapozbkr afrasena benim 1 aydır Annem yanımda kalıyor bebişe birlikte bakıyoruz ama asla istediğim gibi uyuyamıyorum. Hayırlısı diyoruz artık 😂😂
aslm1453 afrasena ben Kore dizilerini bi solukta izlemeyi özledim alt yazı olduğu için başından hiç ayrılmadan başka bir şeyle uğraşmadan izlemeyi malum kaçıyor sonra 😅
aslm1453 asafimkavun ay evet ya 2 kere vileda suyumu devirdi 😅 şimdi köşe bucak ondan saklayarak silmeye çalışıyorum
afrasena serapozbkr Ay canım ya bende öyleyim neden bilmiyorum kaygı duyuyorum sürekli 🥲 aminnnn hayırlısı olsun🌸
dnzdnzdnz afrasena tv mi film mi yeminle unuttum ya. Tvsiz günüm geçmezdi. Kuaför sürem bakımım tatillerim amaçsız uzanmam zaman geçirmem gece uyanmadan uyumam
ikicocukannesi205_ afrasena sabahlara kadar film izlemek sonra istediğim saatte uyuyup uyanmak ve derinlemesine her gün temizlik yapmak malum şu an çocuklar sadece evi süpürmeme izin veriyor 😭
mpars afrasena hiç bişey düşünmemek Uyumak Eşimle film izlemek Geceleri beraber uyumak El ele tutuşup dolaşmak Sıcak yemek yemek çay kahve içmek O kadar çok var ki, 😂😂