afrasena serapozbkr Evet bütün annelerin kanayan yarası 🥲 Göz altlarım morardı vallahi kapatıcı kullanıyorum moral oluyor😅
serapozbkr afrasena benim 1 aydır Annem yanımda kalıyor bebişe birlikte bakıyoruz ama asla istediğim gibi uyuyamıyorum. Hayırlısı diyoruz artık 😂😂
afrasena eylul26 Yaa canım benim dur ağlama bizde seninle kader ortağıyız 🥲 uykuya nasıl hasretim anlatamam
aslm1453 afrasena ben Kore dizilerini bi solukta izlemeyi özledim alt yazı olduğu için başından hiç ayrılmadan başka bir şeyle uğraşmadan izlemeyi malum kaçıyor sonra 😅
aslm1453 asafimkavun ay evet ya 2 kere vileda suyumu devirdi 😅 şimdi köşe bucak ondan saklayarak silmeye çalışıyorum
afrasena kbrayksel Evet bencede mesela bebeğim ilk doğduğu ile şu an 6 aylık şimdiki hali hiç bir değil Umarım daha güzel günlere çıkarız🌸
afrasena serapozbkr Ay canım ya bende öyleyim neden bilmiyorum kaygı duyuyorum sürekli 🥲 aminnnn hayırlısı olsun🌸
dnzdnzdnz afrasena tv mi film mi yeminle unuttum ya. Tvsiz günüm geçmezdi. Kuaför sürem bakımım tatillerim amaçsız uzanmam zaman geçirmem gece uyanmadan uyumam
ikicocukannesi205_ afrasena sabahlara kadar film izlemek sonra istediğim saatte uyuyup uyanmak ve derinlemesine her gün temizlik yapmak malum şu an çocuklar sadece evi süpürmeme izin veriyor 😭
mpars afrasena hiç bişey düşünmemek Uyumak Eşimle film izlemek Geceleri beraber uyumak El ele tutuşup dolaşmak Sıcak yemek yemek çay kahve içmek O kadar çok var ki, 😂😂
essnsr Kendimi özledim ya O kadın gitti başka bi kadın geldi Meğer “ben” diyebilmek lüksmüş şimdi anlıyorum:) Tabiki bu özlem umrumda bile değil aslında bin kere yenilenmeye değer melekler için ❤️
dkarad metosko uyutuyorm uyuttuktan sonra zorla uyuttm gibi hissedip ağlıcak dereceye geliyorum 🤦🏽♀️daha neler neler ..🥹
afrasena mom97X sinogokalp honeybabyy kuzeyusuf Nasıl tatlı geliyor uyumak değil mi ama .. Sereserpe kaygısız telaşsız kafanın içi boş takıntısız düşüncesiz uyumak vallahi nasıl güzeldi 🥲🌸