afrasena Beyza0396 duyguunal sevcan12 Uykusuzluk hiç bişeyden keyif aldırmıyor.. gerçekten uyku başı çekiyor açık arayla kızlar🌸🥹
Cerkestavugu afrasena kendime vakit ayırmayı, dışarda tek başına içilen bir kahve olur, tek başına boş boş vitrene bakmak olur, akşam yatmadan yapılan cilt bakımı olur.
mehtapmilan afrasena işe gitmek uyumak eşimle gece gezmelerimiz say say bitmez. Ama onsuzda olmaz artık kurban olsun annesi ♥️
afrasena mehtapmilan Saat hesabı yapmadan gezmek gibisi yoktu gerçekten.. Evet tabiki onlar iyiki varlar artık planlara dahil minik cüceler var 😂😇🤍
monarosealp34 Derin bir uyku, özgürlük,tuvalate tek gidebilmek,rahatça duş alabilmek,yemek yerken sihirli annem izlemek,ders çalışmayı bile özledim 😂
afrasena monarosealp34 Aslında hepsi bir evin içinde en basit aktivite temel ihtiyaçlar .. ama şimdi uzak ve lüks🥲😅
daenerystargaryen afrasena Gece geç saatlerde sahilde yürüyüş yapmayı çok özledim. Tek başıma elimde içeceğim ve sigaram. Bazen güzel bir müzik. Bomboş yürümek. Amaç olmadan sorumluluk olmadan sadece yürümek. Eşim izne gelsin gece gezmelerine çıkmam lazım. Anca kendime gelirim. 😁 Ha bir de sahile oturup boş boş denizi seyretmeyi de ekleyeyim.
Nursemablk afrasena bekarken çalışırdım, kendi paramı ezerdim hunharca hemddeee.. akşamları dışarı çıkmak yani ve bir de iş çıkışı mağaza mağaza gezip beğendiğimi almak.. 😊 Hayır yani bu rahatlığın içindeyken hangi akla hizmet kaşındım da evlendim 😱😱
eksp En çok vicdan muhasebesi yaptığım konu bu henüz 15 günlük bir anneyim kızımı çok seviyorum içimin en narin noktası kızım ama eski hayatımı eski bedenimi çok özledim bir daha gelir mi o günler bilmem ama umarım depresyona dönüşmeden bu günler biter 🪷🤍
kbrayksel eksp Zamanla çok daha kolaylaşıyo, sevgisi kat ve kat büyüyo. Ama eski günlerin özlemi gitmiyo.. inşallah 3 yaşlarına gelince eski özgür günlere bir nebze de olsa kavuşuruz.