afrasena Ogulluana Haklısın vallahi helede böyle bir devirde 🥺 Allahım esirgesin bütün evlatlarımızı❤️
afrasena berivan2709 Kaplumbağa gibi herşeyi taşıyoruz valla haklısın canım 🥲 Bir yere giderken göç ediyor gibi hissediyorum 😂
afrasena tuncalkn kirmizibalikbeachte burcumelike Uyku uyku uyku …çok çok uzak kaldık değil mi ama vallahi öyle oldu ya nerde kaygısız rahat uykular 🥲
afrasena senaal Vallahi öyle .. 🌸 O an kendince kıymetliymiş belkide şu anda kıymetlidir aslında ileride de bugünleri özler miyiz acaba🥲
afrasena 5te Uyku ..🥲 tuvalet vallahi çok afedersin saatlerce tuttuğum oluyor çocuk bir dakika durmuyor bazen .. insan hakikaten tuvaleti bile özlüyor 🤣 yemekte zaten tüm tüm yutuyoruz herhalde
5te afrasena aynen tuvalette rahat oturmak bile lüks oldu ya 😂 sabahtan akşama kadar yemediğim oluyor unutuyorum yemek yemeği ama hep açım 😂😂
melike_027 afrasena stressiz, kulaklık takıp aman çocuk uyandı mı aman hemen halledeyim diye düşünmeden yavaş yavaş temizlik yapmak 😂
afrasena melike_027 Ay evet kulaklarını gelebilecek tüm sese kapayıp temizlikte moda girerdik kulaklık ile🥲
pantenkelebek afrasena saatlerce uyumayı özledim. İstediğim vakitte uyumayı uyanmayı özledim. Kızımın canı sağolsun uykusuz kalmaya razıyım ama özledim