afrasena hulu61 Yaa üzülme canım 🌸 umarım çok daha güzel anılar biriktirirsin .. (Herşeyi tadıyla yapmak özlendi hakikaten)
afrasena CaganikoFernandez Yaaa kafa yorgunluğu beden yorgunluğundan daha ağır değil mi . Rabbim ferahlık versin inşallah 🤲🏻🌸😘
afrasena hasan033 Çok şükür Allahım başınızdan eksik etmesin inşallah 🤲🏻🌸 Evet kesinlikle ilk bebiş ilk deneyim lohusa olmak ameliyat ağrısı vesaire derken bir baktım benim kızımda 6 aylık oluverdi 🥹
afrasena ervosum Haklısın valla sürekli onlar için en iyisini düşünmek ile meşgul beynimiz🥲 Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻🌸
afrasena Snp57asel Kaygı yok sorumluluk yok.. gezmekte güzeldi cidden bazen yalnız gezip ruhunu dinlemek istiyor insan 🥲
afrasena senaal Vallahi öyle .. 🌸 O an kendince kıymetliymiş belkide şu anda kıymetlidir aslında ileride de bugünleri özler miyiz acaba🥲
afrasena tuncalkn kirmizibalikbeachte burcumelike Uyku uyku uyku …çok çok uzak kaldık değil mi ama vallahi öyle oldu ya nerde kaygısız rahat uykular 🥲
berivan2709 afrasena uyku+ elini kolumu sallaya sallaya dışarıya çıkabilirdim şimdi bebeğin eşyası arabası vs 🥹🥹🥹🥹çok yorucu oluyor
afrasena berivan2709 Kaplumbağa gibi herşeyi taşıyoruz valla haklısın canım 🥲 Bir yere giderken göç ediyor gibi hissediyorum 😂
aygokk Uyumayııııı Çayımı sıcak içmeyi Yemeklerimi bölük pürçük yememeyi Gezmeyi Kafama göre hareket etmeyi çok ama çok özledim
mhtpbyzgl53 afrasena walla ben geç yatıp geç kalkmayı özledim çnkü çocugu yatırırken uyuyakalıyorm ne bir akşam tv izlemem war ne bir çayım en çok onu özledm