afrasena berivan2709 Kaplumbağa gibi herşeyi taşıyoruz valla haklısın canım 🥲 Bir yere giderken göç ediyor gibi hissediyorum 😂
afrasena tuncalkn kirmizibalikbeachte burcumelike Uyku uyku uyku …çok çok uzak kaldık değil mi ama vallahi öyle oldu ya nerde kaygısız rahat uykular 🥲
afrasena senaal Vallahi öyle .. 🌸 O an kendince kıymetliymiş belkide şu anda kıymetlidir aslında ileride de bugünleri özler miyiz acaba🥲
afrasena 5te Uyku ..🥲 tuvalet vallahi çok afedersin saatlerce tuttuğum oluyor çocuk bir dakika durmuyor bazen .. insan hakikaten tuvaleti bile özlüyor 🤣 yemekte zaten tüm tüm yutuyoruz herhalde
5te afrasena aynen tuvalette rahat oturmak bile lüks oldu ya 😂 sabahtan akşama kadar yemediğim oluyor unutuyorum yemek yemeği ama hep açım 😂😂
afrasena Ogulluana Haklısın vallahi helede böyle bir devirde 🥺 Allahım esirgesin bütün evlatlarımızı❤️
melike_027 afrasena stressiz, kulaklık takıp aman çocuk uyandı mı aman hemen halledeyim diye düşünmeden yavaş yavaş temizlik yapmak 😂
afrasena melike_027 Ay evet kulaklarını gelebilecek tüm sese kapayıp temizlikte moda girerdik kulaklık ile🥲
pantenkelebek afrasena saatlerce uyumayı özledim. İstediğim vakitte uyumayı uyanmayı özledim. Kızımın canı sağolsun uykusuz kalmaya razıyım ama özledim
afrasena aselomerasaf Evet gerçekten plansız bir günümüz yok ve çay muhabbet TV çok özlendi🥲 o uzun banyolar bile aşırı özlendi ya