gamzebngardmr65 afrasena kaygı duymadan hiç düşünmeden gezip tozup gece yarılarına kadar arkadaşlarımla vakit geçirmeyi özledim şuan 8 yıllık evli ve 3 çocuklu bir anneyim tuvalete bile gitmeye vaktim olmuyor 😂
afrasena gamzebngardmr65 Maşallah 😇 Allah bağışlasın Rabbim acılarını göstermesin ..❤️ Ben daha birincide perişan oldum 😅😂
gamzebngardmr65 afrasena ALLAH razı olsun cümlemizin 🙏 tek çocuk hiç çocuktur derlerdi inanmazdım tadını çıkarın gerçekten öyle sanki yok gibi ikincisi gelince anlıyorsunuz ama 3. çocukta feleğiniz şaşıyor 😂
afrasena nurbahar33 Canım benim yaa 🥹 çocuk için mi? Geleceği için mi yada başına bişey mi gelir gibi korkular mı
afrasena doruk14 Valla düşüncesi bile çok güzel 🥲 Çok güzel olur ayrıca bende doktorumuz izin verirse çok istiyorum ..şöyle kese masaj ayy çok ihtiyacımız var varya🥹😂
afrasena Beyza0396 duyguunal sevcan12 Uykusuzluk hiç bişeyden keyif aldırmıyor.. gerçekten uyku başı çekiyor açık arayla kızlar🌸🥹
afrasena mehtapmilan Saat hesabı yapmadan gezmek gibisi yoktu gerçekten.. Evet tabiki onlar iyiki varlar artık planlara dahil minik cüceler var 😂😇🤍
afrasena mom97X sinogokalp honeybabyy kuzeyusuf Nasıl tatlı geliyor uyumak değil mi ama .. Sereserpe kaygısız telaşsız kafanın içi boş takıntısız düşüncesiz uyumak vallahi nasıl güzeldi 🥲🌸
honeybabyy afrasena valla şuan diken ustunde uyuyorum acaba kustu mu acaba iyimi acikti mi uyurken nefesini kontrol ediyorum çünkü solunum problemleri yaşadık Allah sağlık sıhhat versin inşallah bir daha hasta olmaz hep sağlıklı olur bebişim ❤️
afrasena monarosealp34 Aslında hepsi bir evin içinde en basit aktivite temel ihtiyaçlar .. ama şimdi uzak ve lüks🥲😅
afrasena serapozbkr Ay canım ya bende öyleyim neden bilmiyorum kaygı duyuyorum sürekli 🥲 aminnnn hayırlısı olsun🌸