Veramomm nnoktaa yok ya benim kızim 1 saat dayanır sadece ondan sonra ağlar dün kız arkadaşımın iş mahkemesi vardı gittim orda bekleme alanında köşede emzirdim 😅😅 ağlıyor durmuyor illa biraz emecek bazen kendi de ağlıyor açmaya çalışıyor
Beyninizikullanmakucretsizdir nnoktaa Allah razı olsun ya biraz daha iyi geldi bana çok hafif baş ağrım var o kadar. Şimdide tansiyon aleti almaya gidecez 1 hafta boyunca tansiyonunu ölç sağlık ocağındaki doktoruna göster dedi. Umarım tansiyon rahatsızlığım yoktur ya 🙁
ZeydsMom nnoktaa yalniz aybalam demesek . Biz hic o kelimeyi kullanmayiz. Yahsi cazibe sizi kandirmis tum dizi boyunca 😄😁 yaxsiyam sen necesennn? 🙈
ZeydsMom nnoktaa ay bayiliyorum onlarin konusmasina siveleri cok tatli ya 😄😄🤣 cazibe sanki sizin bazi yerlerin siveleri var ya karadeniz ve baska bi kac tane bizim dille benzeyen onlar gibi konusmus daaa 🤣🤣
ZeydsMom ElisaMom_ sormaa ne haldeyim sormaa kederdeyim sormaa yanginlardayimm 😁 Eh iste biraz kusmus gibi uzgun gibi sogumus gibi. Sen nassin bebisim
nnoktaa ZeydsMom heh işte ben de bir rizeli olarak o dizileri izleyince biz böyle konuşmuyoruz ki diyorum 🙈🙈