nnoktaa Beyninizikullanmakucretsizdir geçmiş olsun. Şu an 13/8 ise çok yüksek değil. Bugün çok yoruldun mu ya da çok tuzlu yedin mi? İlk aklıma bunlar geldi. Bi sürahi suyun içine limon sıkıp gidip gelip içebilirsin. İdrara çıkmak tansiyonu rahatlatır.
Beyninizikullanmakucretsizdir nnoktaa ya hiçbir şeyim yoktu namaz kılayım dedim birden çok kötü başım döndü. Ateş basması ve terleme oldu. Zaten birkaç gündür başım dönüyordu herhalde bu aralar tansiyonum yüksek olduğu içindir. Limonlu bir su hazırlayıp içerim teşekkür ederim 😊
nnoktaa Veramomm ayyyy Allahıma şükürler olsun dışarda tutturmuyor. Beni sadece oturur pozisyonda görmesi yeterli sandalye koltuk farketmiyor. Oturuyosam üstüme gelip tshirtü açar
Veramomm nnoktaa yok ya benim kızim 1 saat dayanır sadece ondan sonra ağlar dün kız arkadaşımın iş mahkemesi vardı gittim orda bekleme alanında köşede emzirdim 😅😅 ağlıyor durmuyor illa biraz emecek bazen kendi de ağlıyor açmaya çalışıyor
Tatlican denizalismom Aman yok kız kırk yılda bir😆😆 Ben hemen hesap yapıyorum dışarda yemektense eve 2 kilo kıma alır yerim diye😄
uykusuzanne__ denizalismom yemeğimizi yedik çok şükür mercimek çorbası yaprak sarması ve su böreği vardı
Beyninizikullanmakucretsizdir nnoktaa Allah razı olsun ya biraz daha iyi geldi bana çok hafif baş ağrım var o kadar. Şimdide tansiyon aleti almaya gidecez 1 hafta boyunca tansiyonunu ölç sağlık ocağındaki doktoruna göster dedi. Umarım tansiyon rahatsızlığım yoktur ya 🙁
ZeydsMom nnoktaa yalniz aybalam demesek . Biz hic o kelimeyi kullanmayiz. Yahsi cazibe sizi kandirmis tum dizi boyunca 😄😁 yaxsiyam sen necesennn? 🙈