Beyninizikullanmakucretsizdir Elfgrn banane benbikayınbabamayemekgoturupgeliyom olacak ağlarım yuksaaaaaaaa 🤣
nnoktaa Nabıyonuz bacımsular. Benim bugün üstümden dııırrr geçti dııııırrrr 😞😞😞 @denizalismom @Feyzosumunannesi @Gokturkmom @Elfgrn @Tubatgn @ElisaMom_ @Meri-Mel @uykusuzanne__ @Tatlican @3kedili2bebekli @Melodimm @Veramomm @Hazom Ve etiketlemeyi unuttuklarım atladıklarım 🩷💙🩷💙🩷😍
nnoktaa denizalismom kız daha ne olsun bimden elim boş döndüm bubamların evini su bastı. İş yorucuydu. Dahaaaa ne olsung? 2076’a ışınlanak
nnoktaa nnoktaa kız daha ne olsun bimden elim boş döndüm bubamların evini su bastı. İş yorucuydu. Dahaaaa ne olsung? ElisaMom_
efeninannesi__ nnoktaa selam acaba paylaştığım postlar görünüyor mu ne zaman bir post açsam cevap yok hiç mi kimse görmüyor acaba etiketleri mi yanlış seçiyorum yardımcı olur musunuz???
nnoktaa efeninannesi__ etiketler yanlış olsa dahi moderatörler olarak bizler düzenleme yapıyoruz. Ancak postunuzun görünürlüğünü arttırmak için yorum yaparak üstte kalmasını sağlayabilirsiniz 🥰