Tatlican denizalismom Biz normalde dışarda sık yemeyiz ama bugün kızım istedi gidicez babasını bekliyorum Dün tavuk suyuna çorba ve pirinçli tava vardı birde cacık. güzel oluyor tek ceşit ama 2 ceşit gibi palav ve tavuk
denizalismom 3kedili2bebekli heh yemek yapan biri oldu sonunda 😂😂 güzel fikir bende yapayım . Afiyet olsun 😘😘
denizalismom Feyzosumunannesi yapıyor da oğlan yürümeye başladı çok yoruyor 😂😂 arada ben yapayım diyorum 😂
nnoktaa denizalismom ne bileyim daha önce de mi 😂 ben her yemek tavsiyesi isteyene trendyol go diyorum 😂😂😂
nnoktaa denizalismom ne bileyim daha önce de mi 😂 ben her yemek tavsiyesi isteyene trendyol go diyorum 😂😂😂
Tatlican denizalismom Aman yok kız kırk yılda bir😆😆 Ben hemen hesap yapıyorum dışarda yemektense eve 2 kilo kıma alır yerim diye😄
Beyninizikullanmakucretsizdir Kızlar baş dönmesi yaşıyordum sağlık ocağına gittim tansiyonum 15/10 nabız 115 çıktı. Acile git dedi tekrar ölçtüm 13/8 nabız 109 çıktı. Neye dikkat etmem gerekiyor o panikle sormayı unuttum nabzım da yüksek çıkınca baya bir korktum 🥹
nnoktaa Beyninizikullanmakucretsizdir geçmiş olsun. Şu an 13/8 ise çok yüksek değil. Bugün çok yoruldun mu ya da çok tuzlu yedin mi? İlk aklıma bunlar geldi. Bi sürahi suyun içine limon sıkıp gidip gelip içebilirsin. İdrara çıkmak tansiyonu rahatlatır.
nnoktaa Veramomm ayyyy Allahıma şükürler olsun dışarda tutturmuyor. Beni sadece oturur pozisyonda görmesi yeterli sandalye koltuk farketmiyor. Oturuyosam üstüme gelip tshirtü açar