Feyzosumunannesi denizalismom Kuru fasulye yapmayı düşünüyordum. Kocisim kahvaltı yaparız bugün yoruldun dedi 😃😃 Karısık kızartma filan yapacağım
denizalismom Feyzosumunannesi yapıyor da oğlan yürümeye başladı çok yoruyor 😂😂 arada ben yapayım diyorum 😂
Tatlican denizalismom Biz normalde dışarda sık yemeyiz ama bugün kızım istedi gidicez babasını bekliyorum Dün tavuk suyuna çorba ve pirinçli tava vardı birde cacık. güzel oluyor tek ceşit ama 2 ceşit gibi palav ve tavuk
denizalismom 3kedili2bebekli heh yemek yapan biri oldu sonunda 😂😂 güzel fikir bende yapayım . Afiyet olsun 😘😘
nnoktaa denizalismom ne bileyim daha önce de mi 😂 ben her yemek tavsiyesi isteyene trendyol go diyorum 😂😂😂
nnoktaa denizalismom ne bileyim daha önce de mi 😂 ben her yemek tavsiyesi isteyene trendyol go diyorum 😂😂😂
Tatlican denizalismom Aman yok kız kırk yılda bir😆😆 Ben hemen hesap yapıyorum dışarda yemektense eve 2 kilo kıma alır yerim diye😄