Feyzosumunannesi nnoktaa Kızımla sahil havası aldik geldik simdi eve. Bir duş aldık hemen uyudu çiçeğim. Ben de yemek yapmaya geçeceğim. Az forumda takılayım dedim.
3kedili2bebekli nnoktaa evett bir de kayınpeder geldi eve gececek miyim burda mı kalcam hiç belli değil daha yorucu of 😂 valla bunaldım 😂
nnoktaa Feyzosumunannesi yakın olaydık da bi her gün yaptığın yemekten bi tabak da kendime alaydım 😂😂😂
3kedili2bebekli nnoktaa sakinlik ve sükunet konusunda o kadar haklısın ki evet tam olarak ihtiyacım o 😂 bence tüm annelerin ihtiyacı 😍
denizalismom Akşama ne yemek yapacaksınız hanımlar @dayes @nnoktaa @Feyzosumunannesi @Gokturkmom @Meri-Mel @Melodimm @Tatlican @uykusuzanne__ @3kedili2bebekli
Feyzosumunannesi denizalismom Kuru fasulye yapmayı düşünüyordum. Kocisim kahvaltı yaparız bugün yoruldun dedi 😃😃 Karısık kızartma filan yapacağım
Tatlican denizalismom Biz normalde dışarda sık yemeyiz ama bugün kızım istedi gidicez babasını bekliyorum Dün tavuk suyuna çorba ve pirinçli tava vardı birde cacık. güzel oluyor tek ceşit ama 2 ceşit gibi palav ve tavuk
uykusuzanne__ denizalismom yemeğimizi yedik çok şükür mercimek çorbası yaprak sarması ve su böreği vardı
denizalismom Feyzosumunannesi yapıyor da oğlan yürümeye başladı çok yoruyor 😂😂 arada ben yapayım diyorum 😂