ZeydsMom nnoktaa yalniz aybalam demesek . Biz hic o kelimeyi kullanmayiz. Yahsi cazibe sizi kandirmis tum dizi boyunca 😄😁 yaxsiyam sen necesennn? 🙈
ZeydsMom nnoktaa ay bayiliyorum onlarin konusmasina siveleri cok tatli ya 😄😄🤣 cazibe sanki sizin bazi yerlerin siveleri var ya karadeniz ve baska bi kac tane bizim dille benzeyen onlar gibi konusmus daaa 🤣🤣
ZeydsMom ElisaMom_ sormaa ne haldeyim sormaa kederdeyim sormaa yanginlardayimm 😁 Eh iste biraz kusmus gibi uzgun gibi sogumus gibi. Sen nassin bebisim
nnoktaa ZeydsMom heh işte ben de bir rizeli olarak o dizileri izleyince biz böyle konuşmuyoruz ki diyorum 🙈🙈
ElisaMom_ ZeydsMom çook şey olmuşsana kim küstürdüysee terlik geliyooo😂 Bende eh işte herşeye tiksint biri oldum gittim😂😂🤭
ZeydsMom nnoktaa aa hakkettenmii o dizilerdeki yalan mi yanii? Ama cok tatli oluyor . Usağum falan bunlar hepsi yalan miii? Uyyy hayal kirikligina ugradim daa
nnoktaa ZeydsMom bunca senelik rizeliyim annem babam şiveli konuşur. Bi kere bile haçan ya da uşağum demedi. Bazen oğlumu küçuuuuk uşak ha buriya cel bakayim diye çağırırım 😂
ZeydsMom ElisaMom_ kac haftalik oldunn ? Benim tiksinmeler yeniden basladi dogurmak istiyorummm artik yetoo.