ElisaMom_ Prens_Prenses_Annesi_ insan baktıkça kafası karışıyor ya bende çok kararsız kaldım valla,trendyolda kot güzel elbiseler vardı baktın mı
sude222 AselLinamoms merhaba bende bakmıştım bu takıma ama güvenemedim görseldeki gibimi geldi ürünler
AselLinamoms sude222 bluz görseldeki gibi ama aldigim etekle bana gelen etek asla aynı değil o yüzden bı hayal kırıklığı oldu benim için :) güvendigimiz sitelerden devam etmeliyiz yada gidip görüp dokunup öyle almak gerekiyor 🤗
Cennet70 AselLinamoms canım bende bu butikten birseyler almak istiyorum fakat çok ucuz güvenemiyorum sen daha önce hiç alışveriş yaptın mu ilk mi acaba çok güzel takımında güle kullan ❤️
AselLinamoms Cennet70 teşekkürler canım evet ilk kez alışveriş yaptım ve son kez :) kıyafetlerin kalitesini beğenmedim maalesef o yüzden bir daha alışveriş yapmam.
fgnkrts thecamellia ıııı şey ben halıma örtü aldım bayramlık olarak o sayılıyor mu 😅😅😅 Şaka bi yana 4 ay önce doğum yaptım evdeki kıyafetler olmuyor hiç bişey de beğenemiyorum hafta sonu alışverişe çıkıcaz eşimi daraltmam umarım 😅
thecamellia fgnkrts sağlıkla büyütün evladınızı ❤️ ben pazar market parasından artırdım onları kullancam 😅 normalde gram yapıp koyuyordum kenara ama uzun zamandır kendime bişe almıyorum alayım bu sefer kendime 😅❤️
uykusuzanne__ Gulmir çok güzel bayıldım 🥰güzel günlerde giyin Gulmir da giyip giymemeek konusunda kararsız Aaaaa neden ki
Gulmir uykusuzanne__ teşekkür ederim 🥰 ya bayramdan sonra doğumum var o halimle sığar mıyım bilmiyorum
AselLinamoms thecamellia evet bu butikten aldım ama etek görseldeki gibi değil maalesef o yüzden beğenmedim astarı yok ama iç göstermez kumaş. Maalesef asla tavsiye etmiyorum 😕
thecamellia AselLinamoms tesekkür ederim sordum bnde astarsızmış ceylan otantik te çok güzel desenli etekler var onlardan alırım belki