ElisaMom_ Prens_Prenses_Annesi_ ne demek bebito, şikayetvardan falanda yorumlara baktım hiç iyi yorumlar yoktu,aynı urun her mağazada bulursun,nerde yaşıyorsun canım eğer istanbuldaysan bı mağaza var onerebilirim bende haftasonu bakmaya gidecem 🤗
morkelebekk54 tospikannesi_ kiz ordaki sen msin? Çok guzelmissin masallah😇 bu arsda ilk attigin fotgorafin arka kismini nasil bulaniklastirdin ya. Birde yazi stilini nerden nasil yaptin
tospikannesi_ morkelebekk54 yok aşko oradaki ben değilim sjdjdjsk😄 kendimi arada ifşa ediyorum denk gelmedin mi🤭 incollage uygulaması
morkelebekk54 tospikannesi_ yok valla hic denk gelmedim 😂 olsun eminim guzelsindir😇 bi bakayim uygulamaya cok hos editlemissin
Jenniferlopet thecamellia kızlar Trendyol hepsiburada’ da hiç bir şey yok ya zevkime göre. Çarşıya çıktım çok fazla tesettür mağazası yok bulunduğum yerde yine alınacak bişi yoktu. Bu sene niye böyle geçen sene çok güzel şeyler vardı o zamanda alamamıştım. Şimdilik sadece pantolon aldım.
Prens_Prenses_Annesi_ ElisaMom_ yok bacım ben Erzurum’da yaşıyorum bakıyım shofon diye biyere bakayım ❤️
Tazeanne0134 thecamellia https://www.modasena.com/boydan-dugmeli-aerobin-tesettur-ikili-takim-tas-70929?language=tr&h=4403dc3c&utm_source=%2550+%C3%87er%C3%A7eve+Katalog+D%C3%B6n%C3%BC%C5%9F%C3%BCm&utm_medium=cpc&utm_id=6626387799384&utm_content=6626387801384&utm_term=6626387799784&utm_campaign=6626387799384&fbclid=PAY2xjawI-YUZleHRuA2FlbQEwAGFkaWQAAAYG08t_OAGmaztDoVRqg_TIDtmljpLpvLj7lBS3Z_fqgQwNngWPy4TBOREjAi8ilX3K_aem_J_ZgP2a9XCdsLDzMObx75g Bende bu tarz seviyorum
ElisaMom_ Prens_Prenses_Annesi_ bak canım hepsi moda,feminen moda,gizce,lamelif,ceylan otantik bu sitelerde bak,eşimden taraf memleketlimsin😁
thecamellia AselLinamoms bu attığın butiktenmi aldın kombini güzel geldimi nasıl bende bu eteklerden istiyorum fiyatıda uygunmuş burada astsrı varmı nasıl
AselLinamoms thecamellia evet bu butikten aldım ama etek görseldeki gibi değil maalesef o yüzden beğenmedim astarı yok ama iç göstermez kumaş. Maalesef asla tavsiye etmiyorum 😕
Prens_Prenses_Annesi_ ElisaMom_ valla ben bursalıyım da eşim Erzurumlu yada kot elbise almak istiyorum 🤣 bir karar veremedim