rumeysamine Hiç bişey alamadım çünkü internette bulamadım kendime göre bu hafta çarsiya gidip bakacağım inşallah bulurum bişeyler
thecamellia AselLinamoms SiprayiL Berraa_54 Serpil09 Gulmir Gul-42 ikitosbikannesi hfzftm Meri-Mel Ladimaki birmelekcik Meri-Mel SiprayiL birmelekcik tospikannesi_ tospikannesi_ SiprayiL  Kızlar sizlerden edindiğim fikirler dığrultusundna bende böyle bi kombin yaptım pazardanda hırka alacam eteklerin üstüne
birmelekcik Meri-Mel leopar normalde hiç sevmiyorum ama bu aralar tutturdum leoparlı bişeyim olsun diye😂😂 belki bayramlik olmaz ama ben bunu çok beğendim başka sitelerde kahverengi kalmamış bu hem rahat olur hemde leopari aralarda güzel diye aldım
tospikannesi_ SiprayiL bence güzel bende tesettürlüyüm çok güzel olur altına da gold babet çok hoş durur 🤭
thecamellia SiprayiL etek güzel şal daha farklı olabilir bende crush eteklere bakıyorum ama bulamadım düzgün
Meri-Mel birmelekcik Ben beğendim canım güle güle kullan ben rahatlık seviyorum bu da çok rahat kullanılır 😊😘🌷
SiprayiL birmelekcik ay fikir varsa atar mısın şal konusunda iyi değilim hep krem sade kullandığım için 🫣
morkelebekk54 tospikannesi_ kiz ordaki sen msin? Çok guzelmissin masallah😇 bu arsda ilk attigin fotgorafin arka kismini nasil bulaniklastirdin ya. Birde yazi stilini nerden nasil yaptin
tospikannesi_ SiprayiL ayyy ayakkabı tam onun ayakkabısı bende bundan bahsetmiştim bence çok güzel olur…👍 Genelde hep mankendeki gibi krem beyaz kullanıyor bence farklı ve güzel
birmelekcik thecamellia bende sevmem ama bir takım olsun istedim elbisem varda bilmiyorum giyer miyim😂
tospikannesi_ thecamellia tam yaşımın kombini giymek için heyecanlanıyorum jsjrjdjs😄🤭 evet bende beyaz kırmızı siyah rengi var gerçekten kurtarıcı ürün etek üstüne bleazer ceket içine vs. Ben çok seviyorum