dicle72 AselLinamoms Ay ben de bu etekten istiyorum ama boy sıkıntım var boyum bir 72 kolay kolay etek giyemiyorum ama çok da istiyorum boyu kaç acaba bu eteğin
thecamellia AselLinamoms bu attığın butiktenmi aldın kombini güzel geldimi nasıl bende bu eteklerden istiyorum fiyatıda uygunmuş burada astsrı varmı nasıl
sude222 AselLinamoms merhaba bende bakmıştım bu takıma ama güvenemedim görseldeki gibimi geldi ürünler
Damla_eflin birmelekcik Etnik desen şal bende kullanıyorum çok memnunum hem kayma vs Olmuyo birde herşeyle kombin Oluyo.☺️
ElisaMom_ Prens_Prenses_Annesi_ bunu bende çok beğenmiştim ama bu sitedeki ürünler kaliteli gelmiyormus,forumdaki bı anne alışveriş yapmış bugün kargosu gelmiş hatta eteklerin boyu kisaymis kumaşlarida çok kötüymüş,semre butik mi bu
thecamellia AselLinamoms SiprayiL Berraa_54 Serpil09 Gulmir Gul-42 ikitosbikannesi hfzftm Meri-Mel Ladimaki birmelekcik Meri-Mel SiprayiL birmelekcik tospikannesi_ tospikannesi_ SiprayiL  Kızlar sizlerden edindiğim fikirler dığrultusundna bende böyle bi kombin yaptım pazardanda hırka alacam eteklerin üstüne
Meri-Mel birmelekcik Ben beğendim canım güle güle kullan ben rahatlık seviyorum bu da çok rahat kullanılır 😊😘🌷
ElisaMom_ Prens_Prenses_Annesi_ ne demek bebito, şikayetvardan falanda yorumlara baktım hiç iyi yorumlar yoktu,aynı urun her mağazada bulursun,nerde yaşıyorsun canım eğer istanbuldaysan bı mağaza var onerebilirim bende haftasonu bakmaya gidecem 🤗
morkelebekk54 tospikannesi_ kiz ordaki sen msin? Çok guzelmissin masallah😇 bu arsda ilk attigin fotgorafin arka kismini nasil bulaniklastirdin ya. Birde yazi stilini nerden nasil yaptin
tospikannesi_ morkelebekk54 yok aşko oradaki ben değilim sjdjdjsk😄 kendimi arada ifşa ediyorum denk gelmedin mi🤭 incollage uygulaması
morkelebekk54 tospikannesi_ yok valla hic denk gelmedim 😂 olsun eminim guzelsindir😇 bi bakayim uygulamaya cok hos editlemissin