SiprayiL birmelekcik ay fikir varsa atar mısın şal konusunda iyi değilim hep krem sade kullandığım için 🫣
tospikannesi_ SiprayiL ayyy ayakkabı tam onun ayakkabısı bende bundan bahsetmiştim bence çok güzel olur…👍 Genelde hep mankendeki gibi krem beyaz kullanıyor bence farklı ve güzel
thecamellia SiprayiL etek güzel şal daha farklı olabilir bende crush eteklere bakıyorum ama bulamadım düzgün
birmelekcik thecamellia bende sevmem ama bir takım olsun istedim elbisem varda bilmiyorum giyer miyim😂
tospikannesi_ thecamellia tam yaşımın kombini giymek için heyecanlanıyorum jsjrjdjs😄🤭 evet bende beyaz kırmızı siyah rengi var gerçekten kurtarıcı ürün etek üstüne bleazer ceket içine vs. Ben çok seviyorum
SiprayiL thecamellia tümden siyah olup şali farklı yapsam diyorum ya da ayakkabı çanta mi patlatsam bilemedim
thecamellia birmelekcik desenli şalları severim bende aslında bi tık cıvıl cıvıl desenleri daha çok seviyorum
Damla_eflin birmelekcik Etnik desen şal bende kullanıyorum çok memnunum hem kayma vs Olmuyo birde herşeyle kombin Oluyo.☺️
tospikannesi_ SiprayiL bencede 🤭 ben öyle kombinlerdim yani attığın şal sıradan değil normalde buna beyaz krem bej tonları takar çıkarlar ama farklılık iyi o şal ve gold babetle çok iyi olur👍 İkinci olarakta bordo ile kombinlerdim
hliony SiprayiL sanırım pişti olucaz sizinle benden sıyah düz elbise sıyah rugan topuk babet üzerine şal arıyordum sizin arttığınızı bulajıkırsem onu alıcam sanırım
SiprayiL tospikannesi_ of bunu ben de düşündüm biliyor musun daha asil durabilir 😍😍 siyah olunca her türlü kombin yapılabiliyor kafam karıştı ajsjddkkd
ElisaMom_ tospikannesi_ tam bunu yazicaktim bende siyah elbise arıyorum bordo salim var bordo renk küt burun çapraz kısa topuk bide ayakkabım ve bordo mini çantam var bir türlü elbise bulamadım siyah 😂