uykusuzanne__ Gulmir çok güzel bayıldım 🥰güzel günlerde giyin Gulmir da giyip giymemeek konusunda kararsız Aaaaa neden ki
Gulmir uykusuzanne__ teşekkür ederim 🥰 ya bayramdan sonra doğumum var o halimle sığar mıyım bilmiyorum
AselLinamoms Cennet70 teşekkürler canım evet ilk kez alışveriş yaptım ve son kez :) kıyafetlerin kalitesini beğenmedim maalesef o yüzden bir daha alışveriş yapmam.
AselLinamoms sude222 bluz görseldeki gibi ama aldigim etekle bana gelen etek asla aynı değil o yüzden bı hayal kırıklığı oldu benim için :) güvendigimiz sitelerden devam etmeliyiz yada gidip görüp dokunup öyle almak gerekiyor 🤗
AselLinamoms thecamellia evet bu butikten aldım ama etek görseldeki gibi değil maalesef o yüzden beğenmedim astarı yok ama iç göstermez kumaş. Maalesef asla tavsiye etmiyorum 😕
thecamellia AselLinamoms tesekkür ederim sordum bnde astarsızmış ceylan otantik te çok güzel desenli etekler var onlardan alırım belki
thecamellia fgnkrts sağlıkla büyütün evladınızı ❤️ ben pazar market parasından artırdım onları kullancam 😅 normalde gram yapıp koyuyordum kenara ama uzun zamandır kendime bişe almıyorum alayım bu sefer kendime 😅❤️
1erkekannesi1 İnstagram adım sirascarf.hatay şal ve eşarp sayfam kızlar takip ederseniz çok mutlu olurum yeni bir işletmeyiz
thecamellia AselLinamoms SiprayiL Berraa_54 Serpil09 Gulmir Gul-42 ikitosbikannesi hfzftm Meri-Mel Ladimaki birmelekcik Meri-Mel SiprayiL birmelekcik tospikannesi_ tospikannesi_ SiprayiL  Kızlar sizlerden edindiğim fikirler dığrultusundna bende böyle bi kombin yaptım pazardanda hırka alacam eteklerin üstüne