domatesguzeli kubra00k karadenizli bi komşumuz küçükken bize sütlaç getirmişti nasıl sevinmiştik. İçine tuz katmış manyak karı tuzlu yapıyolarmış 😂 bilmiyorum sizdemi öyle yapıyorsunuz 😂
babyyyy1 kubra00k ben çok ön yargiliyim asla yiyeceğimi sanmıyorum makarna dediğin salçalı olur diğer türlü kremalı bile yiyemem
kubra00k 2uykusuzprensannesi heryerin kolot peyniri güzel olmuyor canım. Karadenizliyim ben bile almıştım farklı yerden tadı çok kötüydü. Sonra aldığım yerden şaşmadım daha.. çok kokulu peynirleri sevmiyorum ben mesela. Kolot peynirleri hep çeşit çeşit.
2uykusuzprensannesi kubra00k Ya ben aldigimi açıp yemedim bile direk başka birine verdim ,ben rizede kuymak yapan Bi yerde yedim beğenmedim Ama eşimede söylemiştim kesin bunlar kötü yapmıştır yoksa insanlar bu kadar severek yiyor kesin güzeldir diye
tugceo92 kubra00k ilkokul öğretmenim rizeliydi. Ailece gidip gelirdik birbirlerimize, cok yerdi hatırlıyorum:))
kubra00k Motherqueen_ oğluma bile yapıyorum bayılıyor oğlum muhlamaya ya 13 aylık. Tam karadeniz uşağii 🤣
sessi kubra00k yeni tatlara açığım önyargım yok denemek isterdim ama yapar mıyım bilmiyorumaslında karadenizde yaşıyorum hiç duymamıştım💜
Motherqueen_ 2uykusuzprensannesi 😂😂 karadenizli cok komsumuz vardi her yemeginize aşinayım cogunada bayilirim ama sekerli makarna no 😄