2uykusuzprensannesi kubra00k Ya ben aldigimi açıp yemedim bile direk başka birine verdim ,ben rizede kuymak yapan Bi yerde yedim beğenmedim Ama eşimede söylemiştim kesin bunlar kötü yapmıştır yoksa insanlar bu kadar severek yiyor kesin güzeldir diye
mervenalp kubra00k dayimin esi trabzonlu kendisi o yerdi biz de cocukken igrenerek bakardik 😂😂😂 deli mi bu diye de aramizda konsuurduk meger karadenize ozelmis
nazlik kubra00k duymadık yemedik bilmiyoruz neyine şaşırıyorsn bacım Senin bu kadar şaşırman makarnadan daha garip bence 😂😂
sessi kubra00k yeni tatlara açığım önyargım yok denemek isterdim ama yapar mıyım bilmiyorumaslında karadenizde yaşıyorum hiç duymamıştım💜
Sermec27 kubra00k eşim Karadenizli öyle bir şey yapmıyorlar bende hiç yemedim bence lezzetlide olmaz Antepliyim makarnayı salçalı soslu acılı severim 🥰
mamabear_ kubra00k hiç duymadım valla. Ne niyetine yenir ki şekerli bir şey? Yemek desen değil 😅 baba tarafı karadenizli biri olarak karadeniz mutfağı konusunda şüphelerim var maalesef 😅
Laydaren kubra00k Samsunluyum. Şekerli makarnayı Trabzonlu anneannem bize yapardı. Makarnaya büyük haksızlık yaptığımızı o zamanlar bilmiyordum 😂
vecihi Annem Moldovalı. Orada da kalan makarnaları yumurta, şeker ve sütle karıştırırlar. Fırında üzeri kızarmış sütlaç gibi kızarır. Çok da lezzetli olur. Çok severim. 😍
iki_prensesannesi kubra00k içinde şeker olan hiç birşeyi sevmiyorum 😏 ve ilk defa duydum böyle bir makarna
ozlemozkan kubra00k herkes yapmıyor onu bende dedemden biliyorum pilavı makarnayı şekerli yerdi çok garip gelirdi, orduluyuz biz de 🤣
vvb kubra00k mesajın başını okudum sonuna gelemden dedim ki kesin Karadenizli😀 Bende bilmiyordum eşim Trabzon’lu bende ondan duymuştum