mervenalp kubra00k dayimin esi trabzonlu kendisi o yerdi biz de cocukken igrenerek bakardik 😂😂😂 deli mi bu diye de aramizda konsuurduk meger karadenize ozelmis
nazlik kubra00k duymadık yemedik bilmiyoruz neyine şaşırıyorsn bacım Senin bu kadar şaşırman makarnadan daha garip bence 😂😂
sessi kubra00k yeni tatlara açığım önyargım yok denemek isterdim ama yapar mıyım bilmiyorumaslında karadenizde yaşıyorum hiç duymamıştım💜
Sermec27 kubra00k eşim Karadenizli öyle bir şey yapmıyorlar bende hiç yemedim bence lezzetlide olmaz Antepliyim makarnayı salçalı soslu acılı severim 🥰
mamabear_ kubra00k hiç duymadım valla. Ne niyetine yenir ki şekerli bir şey? Yemek desen değil 😅 baba tarafı karadenizli biri olarak karadeniz mutfağı konusunda şüphelerim var maalesef 😅
Laydaren kubra00k Samsunluyum. Şekerli makarnayı Trabzonlu anneannem bize yapardı. Makarnaya büyük haksızlık yaptığımızı o zamanlar bilmiyordum 😂
vecihi Annem Moldovalı. Orada da kalan makarnaları yumurta, şeker ve sütle karıştırırlar. Fırında üzeri kızarmış sütlaç gibi kızarır. Çok da lezzetli olur. Çok severim. 😍
iki_prensesannesi kubra00k içinde şeker olan hiç birşeyi sevmiyorum 😏 ve ilk defa duydum böyle bir makarna
ozlemozkan kubra00k herkes yapmıyor onu bende dedemden biliyorum pilavı makarnayı şekerli yerdi çok garip gelirdi, orduluyuz biz de 🤣
vvb kubra00k mesajın başını okudum sonuna gelemden dedim ki kesin Karadenizli😀 Bende bilmiyordum eşim Trabzon’lu bende ondan duymuştum
OptimusPrime kubra00k Yalnız çok kötü geliyor kulağa tadını da hayal edemedim hiç benlik değil 😂 ben çocukken şekerli yoğurt yerdim. Hiç süt ve süt ürünü tüketen bir çocuk değildim sadece şekerli yoğurt yediğim için verirdi anneannem😂