kubra00k Makarnayı haşlarım içine tereyağı toz şeker😋şekerli makarna çok severim ben. Bunu bilmeyenler garipseyenler varmış😀 ne alaka ya . Yoksa bunu sadece biz karadenizlilermi yapıyoruz😀
Babakaderimizbuymus kubra00k üzgünüm ama karadenize çok kez gittim harika ötesi bir yer fakat mutfakla araları hiç iyi değil😬
ikiaslanannesi Babakaderimizbuymus Bence Türkiye’de yemekleri en güzel olan güneydoğu Anadolu bölgesi ( öznel )
Aptalllarsizi Babakaderimizbuymus 😄annemler orduya gitmiştir 1 aylığına annem çeşit çeşit yemek yaparmış oradakiler saldiriyormus neden dedim kardeşim ot yemekten başka bisey yemiyorlar bi et mangal çorba kızartma falan nedir bilmiyorlar dedi gülme krizine girdim resmen😄
Babakaderimizbuymus kubra00k yedim kendim lahana sararken ağzıma 2-3 atarım ama ne biliyim hiç sevemedim valla doğu yemekleri candır hahahahd
Hoptirililaylalaylaylilaylom elisa2705 vala bnde merak ettim anormal gelen ne acaba 🤷 Herkes herşeyi bilmek zorunda mı
Babakaderimizbuymus ikiaslanannesi olabilir her türlü yeriz karadenizde belki bi balık yenir o kadar 🤣
ikiaslanannesi Babakaderimizbuymus Karadeniz’de hamsi yemek çok isterdim acaba burda yedigimizle aynı mi 🤤🤭
Karamgurme kubra00k üzerine de çekilmiş fındık ohh mis ama bizim dışımızdakiler bilmiyor bence. Nerelisiniz