Babakaderimizbuymus kubra00k üzgünüm ama karadenize çok kez gittim harika ötesi bir yer fakat mutfakla araları hiç iyi değil😬
ikiaslanannesi Babakaderimizbuymus Bence Türkiye’de yemekleri en güzel olan güneydoğu Anadolu bölgesi ( öznel )
Aptalllarsizi Babakaderimizbuymus 😄annemler orduya gitmiştir 1 aylığına annem çeşit çeşit yemek yaparmış oradakiler saldiriyormus neden dedim kardeşim ot yemekten başka bisey yemiyorlar bi et mangal çorba kızartma falan nedir bilmiyorlar dedi gülme krizine girdim resmen😄
Babakaderimizbuymus kubra00k yedim kendim lahana sararken ağzıma 2-3 atarım ama ne biliyim hiç sevemedim valla doğu yemekleri candır hahahahd
Hoptirililaylalaylaylilaylom elisa2705 vala bnde merak ettim anormal gelen ne acaba 🤷 Herkes herşeyi bilmek zorunda mı
Babakaderimizbuymus ikiaslanannesi olabilir her türlü yeriz karadenizde belki bi balık yenir o kadar 🤣
ikiaslanannesi Babakaderimizbuymus Karadeniz’de hamsi yemek çok isterdim acaba burda yedigimizle aynı mi 🤤🤭
Karamgurme kubra00k üzerine de çekilmiş fındık ohh mis ama bizim dışımızdakiler bilmiyor bence. Nerelisiniz
papatyau kubra00k vallaha baya tuhaf bide karadeniz mutfağı zaten genel olarak bircok insanin damak tadına uymuyor
aybarsinannesi1107 kubra00k Evet bence sadece karadenizde var 😄 3 sene önce trabzonlu bir arkadaşın evine gittik sağolsunlar çok güzel ağırladılar ama makarnayı yerken yutmak için öyle zorladım ki kendimi eşimde bende yiyemedik hatırlayınca bile içim ürperdi 😄