sessi kubra00k yeni tatlara açığım önyargım yok denemek isterdim ama yapar mıyım bilmiyorumaslında karadenizde yaşıyorum hiç duymamıştım💜
Motherqueen_ 2uykusuzprensannesi 😂😂 karadenizli cok komsumuz vardi her yemeginize aşinayım cogunada bayilirim ama sekerli makarna no 😄
babyyyy1 kubra00k ben çok ön yargiliyim asla yiyeceğimi sanmıyorum makarna dediğin salçalı olur diğer türlü kremalı bile yiyemem
2uykusuzprensannesi kubra00k Ya ben aldigimi açıp yemedim bile direk başka birine verdim ,ben rizede kuymak yapan Bi yerde yedim beğenmedim Ama eşimede söylemiştim kesin bunlar kötü yapmıştır yoksa insanlar bu kadar severek yiyor kesin güzeldir diye
mervenalp kubra00k dayimin esi trabzonlu kendisi o yerdi biz de cocukken igrenerek bakardik 😂😂😂 deli mi bu diye de aramizda konsuurduk meger karadenize ozelmis
nazlik kubra00k duymadık yemedik bilmiyoruz neyine şaşırıyorsn bacım Senin bu kadar şaşırman makarnadan daha garip bence 😂😂
Sermec27 kubra00k eşim Karadenizli öyle bir şey yapmıyorlar bende hiç yemedim bence lezzetlide olmaz Antepliyim makarnayı salçalı soslu acılı severim 🥰