Mira__ kubra00k sizin şu tuhaf ot kavurmalarını seviyorum bir kaç tanesinin tadına bakmıştım kendimde sebzeci olduğun için beğendim et olmasa senelerce aramam kocam doğulu olduğu için et çok pişiyor bizim evde onun için.
2uykusuzprensannesi kubra00k Çaya bile şeker atmayan ben makarnaya hiç atmam😬 Ama ben karadeniz de doğsaymisim isabet olurmuş ,et yemem ot benlik otcuyum ben turşu kavurmalar falan😋😁 Bitek muhlamayi sevmedim Bi yer önerdiler orda yemiştik yemez olaydım 🫠
Motherqueen_ 2uykusuzprensannesi muhlamayi sevmedim Kankimmm keske yakin olsaydikta sana bi muhlama(kuymak) yapsaydim sevmeyene bile sevdiririm coh iyi yaparim 😂
Motherqueen_ kubra00k trabzonlu bi komsumuz cok yapardi bize tuaf geldigi icin hic tadina bakmadim salcali tercihimdir 😄
2uykusuzprensannesi Motherqueen_ Ayyy inan okadar da canım istemistiki kolot peynirine kadar da almıştım eve gidince bol bol yapayım diye ,yedim kararım değişti Eve gelince peynirle diğer malzemeleri başkasına verdim Muhtemelen yanlış yer yanlış zaman kurbanı olduk🙈
kubra00k Motherqueen_ oğluma bile yapıyorum bayılıyor oğlum muhlamaya ya 13 aylık. Tam karadeniz uşağii 🤣
Motherqueen_ 2uykusuzprensannesi kesinlikle yoksa asiri leziz bisey ayy agzim sulandi yarin kahvaltiya yapayim 😂😂 Bide karadenizin karalahana sarmasina bayilirim of of 😂
kubra00k 2uykusuzprensannesi heryerin kolot peyniri güzel olmuyor canım. Karadenizliyim ben bile almıştım farklı yerden tadı çok kötüydü. Sonra aldığım yerden şaşmadım daha.. çok kokulu peynirleri sevmiyorum ben mesela. Kolot peynirleri hep çeşit çeşit.
2uykusuzprensannesi Motherqueen_ asiri leziz bisey ayy agzim sulandi yarin kahvaltiya yapayim 😂😂 Çok kotusunn🙈🤣🤣
lohusaserbeti kubra00k Karadenizin yemek kültürü bence tüm Türkiyeden farklı. Damak tadınız epey farklı
Motherqueen_ 2uykusuzprensannesi 😂😂 karadenizli cok komsumuz vardi her yemeginize aşinayım cogunada bayilirim ama sekerli makarna no 😄
pozitifanne06 kubra00k kaynanam sayesinde öğrendim 27 yaşına kadar hiç yememistim tadinca da gerek var mıydı diye düşündüm 🥲
domatesguzeli kubra00k karadenizli bi komşumuz küçükken bize sütlaç getirmişti nasıl sevinmiştik. İçine tuz katmış manyak karı tuzlu yapıyolarmış 😂 bilmiyorum sizdemi öyle yapıyorsunuz 😂
babyyyy1 kubra00k ben çok ön yargiliyim asla yiyeceğimi sanmıyorum makarna dediğin salçalı olur diğer türlü kremalı bile yiyemem
2uykusuzprensannesi kubra00k Ya ben aldigimi açıp yemedim bile direk başka birine verdim ,ben rizede kuymak yapan Bi yerde yedim beğenmedim Ama eşimede söylemiştim kesin bunlar kötü yapmıştır yoksa insanlar bu kadar severek yiyor kesin güzeldir diye
tugceo92 kubra00k ilkokul öğretmenim rizeliydi. Ailece gidip gelirdik birbirlerimize, cok yerdi hatırlıyorum:))