Arya-Asya UrbanMom sizin işinizde zormuş yürüme arkadaşımız var ama denge sağlayamadığı için tam güvenip tutup yürümüyor onunla bakalım bu ayda nasıl beceriler kazanacak
MinikPandam_ Arya-Asya benim kızım 1 yaşına girdiği hafta emeklemeye başlamıştı, 13. ayın ortalarında da yürümeye başladı 😃 hiç emeklemeyebilir de yani. direkt yürümeye başlayabilir. kafaya takmaya gerek yok
Arya-Asya MinikPandam_ aslında sıkıntım emeklememesi değil hiç çabasının olmaması tutunup kalkmaması ama elinden tutun yürütün beni diyor yani karışık duygular
BeyzaKeles Arya-Asya oğlum 11 aylık emekledi 2 3 hafta içinde yürüdü normal emekleme gelişim aşaması değil
Arya-Asya BeyzaKeles benim ilk kızım yürüdükten sonra emekledi ama küçükte çaba olmadığı bir yerlere tutunup kalkmadığı için bu kadar kafama taktım
Arya-Asya Cigdem61 evet değil ama hareketler gelişmesi kendini kaldorması tıtınup kalköaksı hiç biri olmadığı için ama bakalım inşallah bundan sonra daha hareketli bi bebek olucak miniğim
Arya-Asya miniminia çok şaşırdım genelde erkekler çok hareketli olur derlerdi sizde bırakın ilerde acısını kesin çıkarır
Kkslmrv Arya-Asya bende üzülüyordum bu duruma oğlum 8 aylık döndü ve yaşına 1 gün kala emekledi. Şu an 13 aylık olmadı bile ama tutunup kalkıyor ve sıralıyor. Her şeyin bir zamanı var biz anneler biraz aceleyiz sanırım 😊
Arya-Asya Kkslmrv acelecilik değilde galiba kendi çocuklarımız hep herşeyi en önce başarsın hep ileride olsun istiyoruz çünkü bizim gözümüzde en başarılı en güzel onlar
Arya-Asya 1mutluanne 9 ay 1 günlük tık yok başlıyormuşum şimdiden milletin bebeleri emekliyor yürüyor sen otur diye 🤣
Arya-Asya UrbanMom tombiş değiliz ama rahatımıza düşkünüz bağırarak yaptırıyor kendi gidemiyor o ona geliyor