Arya-Asya 9 aylık olmaya 3 günümüz var bebeğim emeklemiyor ve sırt üstü yatarken yüz üstü dönemiyor ama desteksiz oturması baş tutması çok güzel hatta elinden tutup sürekli yürütmemizi istiyor aynı şeyi yaşayan anneler bi içimi rahatlatın lütfen
queenx Arya-Asya emeklemek zorunda değil zaten emeklemek bir gelişim basamağı değil. Emeklemeden yürür, sürünür -ayağa kalkabilir. Yani normal
Unicorn67 Arya-Asya rahat olun 🤣🤣 miskin bebem 10ay 20 günlükken emekledi oda bir iki adimcik sonra sonra arttı 11 aylık şuan hala cani isterse oyuncağı beğenirse falan gidiyor zorlamaya hiç gerek yok olacak olan oluyor bir yandan sanslisiniz sırf kafasını falan vurur diye TV sehpami kaldirmak durumunda kaldım çünkü hep ona gidiyordu
1mutluanne Arya-Asya kızım 9 ay 8 günlük ama hiç emeklemek istemiyor emekleme pozisyonuna getirince sırtüstü donup yatıyor her iki tarafa da 6 aylıkken dönüyordu tutunup kalkmaya çalışıyor ama onu da beceremiyor 😁
1bebe1kedi Arya-Asya emekleme bir gelişim basamağı sayılmıyormuş emeklemeden de yürüyebiliyormuş bebekler ve hatta daha çabuk yürürlermiş içinizi ferah tutun. Bebeğinizin kilosu varsa o yüzden de emeklemek dönmek istemiyor olabilir.
Arya-Asya queenx 9 aylık bebekler için emekleme son ay gelişmesi artık emeklemesi gerekiyor deniyor ilk kızımda böyle bi durum yaşamadım ama bu kızım hiç sadece otursun yatsın ne dönme ne tutunma ne kalkma hiç bir şey yapmıyor bende endişendim açıkcası
Arya-Asya Unicorn67 benim kızımda galiba öyle her şeyi bağırarak ağlayarak eline istiyor yüz üstü yatırıyorum emeklerin kalkmaya çalışsın diye hemen bağırmaya ağlamaya başlıyor dönü veriyor çok şükür onun dışında hiç bir sorunumuz yok herşeyi yapabiliyor uzanıyor istiyor alkış el sallama falan gibi
Kuzucukumsu Arya-Asya verdiğiniz bilgiler doğru değil emeklemek gelişim basamağı bile değil lütfen insanları yanlış bilgi vererek panikletmeyin
Unicorn67 Arya-Asya bazı cocuklar yüz üstü yatmayı sevmiyor benimki de kız ve oda sevmiyordu sanırım bu yüzden geç gelişiyor emekleme ama emeklemeden de yürüyen çok çocuk var bence canınızı sıkmayın doktor bize gelişim basamagi değil önemli olan 18.aya kadar yürümesi dedi sorun yok yani içiniz rahat olsun
Prenses2909 9 ay 10 günlüğüz bizde emeklemiyoruz ellerini tutunca ayağa kalkıyor emeklemeden yürüyecek gibi
Arya-Asya Prenses2909 benimki hiç bir yerden tutunayım kalkayımda yok hep siz yaptırın ben yapayım yok ama yürümeyi çok seviyor sağlıkla büyüsün inşallah bebeğiniz de
Arya-Asya 1mutluanne ay benimkinde hiç tutunarak kalkma çabası yok ama sırt üstü geri geri sürünüyor ablasına göre miskin bi bebek sizin bebeğiniz de sağlıcakla büyüsün inşallah
Arya-Asya 1bebe1kedi normal bi bebek ama miskinliği çok galiba rahatına düşkün ablamız yürüdükten sonra emekledi ama 8 aylıktı 2. Annelik her şeyi sıfıra çekiyor sizin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah
Arya-Asya Unicorn67 çok teşekkür ederim yalnız olmamak güzel bilgilerinize teşekkürler sizin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah
AEgemm queenx motor gelişimleri için emekleme çok gerekliymiş fizik tedavi alıyoruz biz adım atmak istiyor ayakta durabiliyor ama emeklemediği için ayakta tutmuyoruz adım attırmıyoruz. Emeklemeden yürümek istenilmeyen bir durummuş
UrbanMom Arya-Asya benim bebegimde de sinyal yoktu donemiyordu bile oturtsam yatiyordu bol bol yere biraktim uzağına oyuncaklar bıraktım oyle oyle hepsini bir anda yapti. Oyun mati filan sart degil ben yere battaniye sermistim.
Arya-Asya UrbanMom herşeyi deniyoruz bakalım ama aklı fikri elinden tutturup yürümede çok hoşuma gidiyor. sizin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah