Arya-Asya 1mutluanne 9 ay 1 günlük tık yok başlıyormuşum şimdiden milletin bebeleri emekliyor yürüyor sen otur diye 🤣
Arya-Asya UrbanMom tombiş değiliz ama rahatımıza düşkünüz bağırarak yaptırıyor kendi gidemiyor o ona geliyor
Arya-Asya miniminia çok şaşırdım genelde erkekler çok hareketli olur derlerdi sizde bırakın ilerde acısını kesin çıkarır
Arya-Asya Kkslmrv acelecilik değilde galiba kendi çocuklarımız hep herşeyi en önce başarsın hep ileride olsun istiyoruz çünkü bizim gözümüzde en başarılı en güzel onlar
UrbanMom Arya-Asya osman gonulal hocadan gormustum israrla yapmiyorsa yapmak istemiyor demekmis milletin bebesi 4 aylikken donmeye başlamıştı benimki inat etti donmedi mesela 7 aylikken tam donmeye basladi
AEgemm queenx motor gelişimleri için emekleme çok gerekliymiş fizik tedavi alıyoruz biz adım atmak istiyor ayakta durabiliyor ama emeklemediği için ayakta tutmuyoruz adım attırmıyoruz. Emeklemeden yürümek istenilmeyen bir durummuş
queenx AEgemm Genelleme yanlış. Sanki fiziksel olarak özel durumu olan çocuklar için söylenmiş gibi bu
Bet25 Arya-Asya benım kızım emekliyodu sonra durdu ama suan ellerini ayagına kadar cekıp kalkmaya calısıyo bırden oluyor bunlar
motherisbackk Arya-Asya bebeğim 11 aylıkken yürüdü. O aya kadar emeklemedi bile. Yürüdükten sonra da emeklemeyi öğrendi 😂
Papatya-eylul88 Arya-Asya benim kızımda 8 buçuk aylık emeklemiyor.hiç emeklemekte istemiyor niyeti yok.mantikli gelmedi heralde🤣
AEgemm queenx tüm bebekler için geçerli olduğunu söyledi. Evet emeklemeden yürüyenler aivar ama ilerde sıkıntılarla karşılaşabilirler dedi