Arya-Asya Cigdem61 evet değil ama hareketler gelişmesi kendini kaldorması tıtınup kalköaksı hiç biri olmadığı için ama bakalım inşallah bundan sonra daha hareketli bi bebek olucak miniğim
Arya-Asya MinikPandam_ aslında sıkıntım emeklememesi değil hiç çabasının olmaması tutunup kalkmaması ama elinden tutun yürütün beni diyor yani karışık duygular
Arya-Asya BeyzaKeles benim ilk kızım yürüdükten sonra emekledi ama küçükte çaba olmadığı bir yerlere tutunup kalkmadığı için bu kadar kafama taktım
Arya-Asya miniminia çok şaşırdım genelde erkekler çok hareketli olur derlerdi sizde bırakın ilerde acısını kesin çıkarır
Kkslmrv Arya-Asya bende üzülüyordum bu duruma oğlum 8 aylık döndü ve yaşına 1 gün kala emekledi. Şu an 13 aylık olmadı bile ama tutunup kalkıyor ve sıralıyor. Her şeyin bir zamanı var biz anneler biraz aceleyiz sanırım 😊
Arya-Asya Kkslmrv acelecilik değilde galiba kendi çocuklarımız hep herşeyi en önce başarsın hep ileride olsun istiyoruz çünkü bizim gözümüzde en başarılı en güzel onlar
Arya-Asya 1mutluanne 9 ay 1 günlük tık yok başlıyormuşum şimdiden milletin bebeleri emekliyor yürüyor sen otur diye 🤣
Arya-Asya UrbanMom tombiş değiliz ama rahatımıza düşkünüz bağırarak yaptırıyor kendi gidemiyor o ona geliyor
UrbanMom Arya-Asya osman gonulal hocadan gormustum israrla yapmiyorsa yapmak istemiyor demekmis milletin bebesi 4 aylikken donmeye başlamıştı benimki inat etti donmedi mesela 7 aylikken tam donmeye basladi
AEgemm queenx motor gelişimleri için emekleme çok gerekliymiş fizik tedavi alıyoruz biz adım atmak istiyor ayakta durabiliyor ama emeklemediği için ayakta tutmuyoruz adım attırmıyoruz. Emeklemeden yürümek istenilmeyen bir durummuş
queenx AEgemm Genelleme yanlış. Sanki fiziksel olarak özel durumu olan çocuklar için söylenmiş gibi bu
Bet25 Arya-Asya benım kızım emekliyodu sonra durdu ama suan ellerini ayagına kadar cekıp kalkmaya calısıyo bırden oluyor bunlar