Arya-Asya Bsrkp darısı bizim kıza o zaman sizin bebeğinizde sağlıcakla büyüsün zorlanmadan geçsin yürümeye inşallah
Arya-Asya ayseaksoy bizim kızlar premses yormuyorlar kendilerini çevremde 4 gün 15 gün küçükler var yürüyorlar benimki sadece konuşuyor bağırıyor 🤣😂
Arya-Asya UrbanMom herşeyi deniyoruz bakalım ama aklı fikri elinden tutturup yürümede çok hoşuma gidiyor. sizin bebeğinizde sağlıkla büyüsün inşallah
UrbanMom Arya-Asya yurume arkadasi alin isterseniz emeklemeye gerek kalmadan yurur. Emekleme bir gelisim asamasi degil zaten. Benimki emekliyor ama heryere bu sekilde rahat gittigi icin ve istedigi yere tirmandigi icin hic yurumeye hevesi yok
Arya-Asya UrbanMom sizin işinizde zormuş yürüme arkadaşımız var ama denge sağlayamadığı için tam güvenip tutup yürümüyor onunla bakalım bu ayda nasıl beceriler kazanacak
MinikPandam_ Arya-Asya benim kızım 1 yaşına girdiği hafta emeklemeye başlamıştı, 13. ayın ortalarında da yürümeye başladı 😃 hiç emeklemeyebilir de yani. direkt yürümeye başlayabilir. kafaya takmaya gerek yok
Arya-Asya MinikPandam_ aslında sıkıntım emeklememesi değil hiç çabasının olmaması tutunup kalkmaması ama elinden tutun yürütün beni diyor yani karışık duygular
BeyzaKeles Arya-Asya oğlum 11 aylık emekledi 2 3 hafta içinde yürüdü normal emekleme gelişim aşaması değil
Arya-Asya BeyzaKeles benim ilk kızım yürüdükten sonra emekledi ama küçükte çaba olmadığı bir yerlere tutunup kalkmadığı için bu kadar kafama taktım
Arya-Asya Cigdem61 evet değil ama hareketler gelişmesi kendini kaldorması tıtınup kalköaksı hiç biri olmadığı için ama bakalım inşallah bundan sonra daha hareketli bi bebek olucak miniğim
Arya-Asya miniminia çok şaşırdım genelde erkekler çok hareketli olur derlerdi sizde bırakın ilerde acısını kesin çıkarır
Kkslmrv Arya-Asya bende üzülüyordum bu duruma oğlum 8 aylık döndü ve yaşına 1 gün kala emekledi. Şu an 13 aylık olmadı bile ama tutunup kalkıyor ve sıralıyor. Her şeyin bir zamanı var biz anneler biraz aceleyiz sanırım 😊
Arya-Asya Kkslmrv acelecilik değilde galiba kendi çocuklarımız hep herşeyi en önce başarsın hep ileride olsun istiyoruz çünkü bizim gözümüzde en başarılı en güzel onlar
Arya-Asya 1mutluanne 9 ay 1 günlük tık yok başlıyormuşum şimdiden milletin bebeleri emekliyor yürüyor sen otur diye 🤣