Biz3kisiyiz_ Giztumay bizim de Ayşe hanımdı, nedense ben Adem beye bir kez Ayşe hanım olmadığında muayene olmuştuk ama pek memnun kalmamıştık 🙈
kytx silaa66 iki cocugumda aynı hastanede dogdu oglum çınar kızım asya 2019 oglum 2023 kızım kızımla dogum günümde dogum yaptım aynı gün dogduk 🥰 hastane adı Asya hastanesi gaziosmanpaşada dokturm hakan seven süpee bir doktordur 🙏🌸🌸🥰
Kocamdaaakocammm Birdunyabircennetannesi Bende orada dogum yaptım gene hamile kalsam genede orda dogum yaparım
Giztumay Biz3kisiyiz_ bende aynısını Ayşe hanımda hissetmiştim başta ona gittim iki kere felan sonrasında memnun kalmadım 😂
Birminikprensannesi serraninannesi06 evet ben ilk doğum yaptigim hastaneden memnun kalmadım 2 cocuk icin hastane arayisindayim o yüzden sirf bu yuzden dogumdan korkar oldum
yavrusununvelisi YaSare Doktorum Necla Ülker di Necla Hanım çok ilgili güler yüzlü ondan memnunum fakat ebelerden memnun kalmadığım için o hastaneyi bir daha tercih etmeyeceğim.
alparslanozyildiz semoss ben yüksek riskli gebelik bölümündeydim her gittiğimde benim ve bebeğimin ölümünden hastane sorumlu değilim diye imza atıyordum siz düşünün ne yaşadığımı ama şans meselesi doğum sonrası da ilgi gayet iyiydi bence doktorlar da prosedürü uyguluyor 😊
semoss alparslanozyildiz aynı imzayi her gitmemde bana da attırdılar atarken o kadar endise ediyordum ki en son gitmemde yine attırdılar bu sefer hemen seni sezeryana alicaz diyip boş boş 10 gün hastanede yatırdılar doğum katında psikolojim bozuldu o sesleri duydukça sonra normal doğum dediler boş boş suni çekip sezeryana aldılar mahvettiler beni
gamzekzldg Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi 22.01.2024 🌸💖 21:31 Doktorum Çiğdem Kılıç Harika bir doktor harika bir süreçti benim için iyi ki yollarımız kesişmiş 🤩
livoski ilaymeva52 Medipoldeki zeynep akçoltekin Oğlumun çok ama çok sevdiğim hayatımın en güzel şansı diyebileceğim demet zelveci ama o Çorum’a özel muayene yeri açtı 🥹
ilaymeva52 livoski bir seferlik bende gitmiştim ona ☺️ hamileliğimin ilk başı kurban bayramına denk gelmişti uzun yolculuk yapabilirmiyim diye sormuştum ksnsi doktorumda randevu yoktu. 🤭 Konuşkan, cana yakın bi doktor oda ☺️
vittirivizzikadamlar nisavera sizin bebişiniz de sağlıkla büyüsün inşallah 🌸🥰 Bülent hoca ya bayılıyorum çok seviyorum doktorumu tam bir baba edasıyla yaklaşıyor çok aıcak çok iyi bir doktor 🥰