merve_betul semoss bana herkes şehir Hastanesi’nde doğur dedi doğuran iki tanidihim da memnun kalmadı k yüzden ikisini de aynı doktorda yaptım doğumu
Angelmommy VHC Virginia hospital center Amerika 19.09.2023 Akşam saat 19:45 suları ❤️ Minik adamım Milan Zack dünyaya geldi ❤️🌸
livoski ilaymeva52 Medipoldeki zeynep akçoltekin Oğlumun çok ama çok sevdiğim hayatımın en güzel şansı diyebileceğim demet zelveci ama o Çorum’a özel muayene yeri açtı 🥹
KadersizMelek silaa66 oğlum temmuz 2010 Yerköy devlet hastanesi İki kızım da Ankara gazi üniversitesi hastanesinde Aralık 2021🌸 Ocak 2024🌸
Biz3kisiyiz_ Giztumay bizim de Ayşe hanımdı, nedense ben Adem beye bir kez Ayşe hanım olmadığında muayene olmuştuk ama pek memnun kalmamıştık 🙈
kytx silaa66 iki cocugumda aynı hastanede dogdu oglum çınar kızım asya 2019 oglum 2023 kızım kızımla dogum günümde dogum yaptım aynı gün dogduk 🥰 hastane adı Asya hastanesi gaziosmanpaşada dokturm hakan seven süpee bir doktordur 🙏🌸🌸🥰
Kocamdaaakocammm Birdunyabircennetannesi Bende orada dogum yaptım gene hamile kalsam genede orda dogum yaparım
Giztumay Biz3kisiyiz_ bende aynısını Ayşe hanımda hissetmiştim başta ona gittim iki kere felan sonrasında memnun kalmadım 😂
Birminikprensannesi serraninannesi06 evet ben ilk doğum yaptigim hastaneden memnun kalmadım 2 cocuk icin hastane arayisindayim o yüzden sirf bu yuzden dogumdan korkar oldum