hmrv silaa66 İstanbul Özel bolge hastanesi kizim 18.02.2019 saat 07:12 oglum 24.12.2023.saat 16:12 ikiside aynı doktorum.sevil Çankaya çok memnun kaldım
serraninannesi06 Birminikprensannesi normal doğum aşamasında acilmam çok yavaş ilerliyordu orda sezeryana almamakta ısrar etmeleri konusu hariç sezaryan ve sonrası gayet güzeldi ben çok memnun kaldım sizin doğumunuz normal mi olucak
Birminikprensannesi serraninannesi06 evet ben ilk doğum yaptigim hastaneden memnun kalmadım 2 cocuk icin hastane arayisindayim o yüzden sirf bu yuzden dogumdan korkar oldum
merve_betul semoss bana herkes şehir Hastanesi’nde doğur dedi doğuran iki tanidihim da memnun kalmadı k yüzden ikisini de aynı doktorda yaptım doğumu
Angelmommy VHC Virginia hospital center Amerika 19.09.2023 Akşam saat 19:45 suları ❤️ Minik adamım Milan Zack dünyaya geldi ❤️🌸
livoski ilaymeva52 Medipoldeki zeynep akçoltekin Oğlumun çok ama çok sevdiğim hayatımın en güzel şansı diyebileceğim demet zelveci ama o Çorum’a özel muayene yeri açtı 🥹
KadersizMelek silaa66 oğlum temmuz 2010 Yerköy devlet hastanesi İki kızım da Ankara gazi üniversitesi hastanesinde Aralık 2021🌸 Ocak 2024🌸
Biz3kisiyiz_ Giztumay bizim de Ayşe hanımdı, nedense ben Adem beye bir kez Ayşe hanım olmadığında muayene olmuştuk ama pek memnun kalmamıştık 🙈
kytx silaa66 iki cocugumda aynı hastanede dogdu oglum çınar kızım asya 2019 oglum 2023 kızım kızımla dogum günümde dogum yaptım aynı gün dogduk 🥰 hastane adı Asya hastanesi gaziosmanpaşada dokturm hakan seven süpee bir doktordur 🙏🌸🌸🥰