semoss Ankara şehir hastanesi ama hiç memnun kalmadım önermiyorum..Hemşireleri çok kötü davrandı. Doktorlar bi karar veremedi szeryan mi normal mi die boş boşuna 10 gün hastanede kaldım. Hem suni verdiler sonra sezeryana aldilar
merve_betul semoss bana herkes şehir Hastanesi’nde doğur dedi doğuran iki tanidihim da memnun kalmadı k yüzden ikisini de aynı doktorda yaptım doğumu
alparslanozyildiz semoss ben yüksek riskli gebelik bölümündeydim her gittiğimde benim ve bebeğimin ölümünden hastane sorumlu değilim diye imza atıyordum siz düşünün ne yaşadığımı ama şans meselesi doğum sonrası da ilgi gayet iyiydi bence doktorlar da prosedürü uyguluyor 😊
Yasmin4 Humalevnt56 doğumdan sonra herşey çok güzeldi sezaryan yaptım üç gün bırakıyorlar doktorlar çok ilgiliydi sadece stajyerler hariç guzeldi
Ummuhan_52 Ankara etlik özel lokman hekim de dokdrorum irade musagil ♥️ çok tatlı dilli ilgili bir doktor, yine olsa yine onunla devam etmek isterdim 🙏🏻🌸 çok seviyorum doktorumu
BuseveMinigi silaa66 İlk oğlum medicine hospitalde 05.09.2019 da 17:11 de doğdu ☺️ İkinci oğlum medicine hospitalde 20.09.2023 te 10:57 de doğdu. İlk doktorumdan hiç memnun değildim ama ikinci doktorum dünya iyisi biri 🥰 İsmi Tea Tavadze. Çok çok çok memnun kalmıştım.
olcayzerya silaa66 Van bölge eğitim ve araştırma hastanesi 🏥19/10/2023 Cuma günü saat 10.30 ..Canım Kızım geldi 🤍
yavrusununvelisi YaSare Doktorum Necla Ülker di Necla Hanım çok ilgili güler yüzlü ondan memnunum fakat ebelerden memnun kalmadığım için o hastaneyi bir daha tercih etmeyeceğim.