Ummuhan_52 Ankara etlik özel lokman hekim de dokdrorum irade musagil ♥️ çok tatlı dilli ilgili bir doktor, yine olsa yine onunla devam etmek isterdim 🙏🏻🌸 çok seviyorum doktorumu
BuseveMinigi silaa66 İlk oğlum medicine hospitalde 05.09.2019 da 17:11 de doğdu ☺️ İkinci oğlum medicine hospitalde 20.09.2023 te 10:57 de doğdu. İlk doktorumdan hiç memnun değildim ama ikinci doktorum dünya iyisi biri 🥰 İsmi Tea Tavadze. Çok çok çok memnun kalmıştım.
olcayzerya silaa66 Van bölge eğitim ve araştırma hastanesi 🏥19/10/2023 Cuma günü saat 10.30 ..Canım Kızım geldi 🤍
yavrusununvelisi YaSare Doktorum Necla Ülker di Necla Hanım çok ilgili güler yüzlü ondan memnunum fakat ebelerden memnun kalmadığım için o hastaneyi bir daha tercih etmeyeceğim.
hmrv silaa66 İstanbul Özel bolge hastanesi kizim 18.02.2019 saat 07:12 oglum 24.12.2023.saat 16:12 ikiside aynı doktorum.sevil Çankaya çok memnun kaldım
serraninannesi06 Birminikprensannesi normal doğum aşamasında acilmam çok yavaş ilerliyordu orda sezeryana almamakta ısrar etmeleri konusu hariç sezaryan ve sonrası gayet güzeldi ben çok memnun kaldım sizin doğumunuz normal mi olucak
Birminikprensannesi serraninannesi06 evet ben ilk doğum yaptigim hastaneden memnun kalmadım 2 cocuk icin hastane arayisindayim o yüzden sirf bu yuzden dogumdan korkar oldum