5622 uykusuzluklarinanasi. Hisar hospital Intercontinental Hemşire doktor hasta bakıcı hepsı cok ıyydı her turlu cok ilgililerdi cok menun kaldım cok rahatlatıılar her seyde yardım ettıler sıkıntı yasamadık hıc
Busragokceberra oylesinebiri_ Ben çok sevdim çünkü bütün kaygıları ortdan kaldiriyor moral veriyor.Benden sonra kuzenim ve teyzemde onda doğum yaptı.Normal oldular onlar benim kızımın kalp ritmi düşünce sezeryan oldum ilk gün hastahane odasını toplamıştım baya iyiydi dikişim
Yasmin4 Humalevnt56 doğumdan sonra herşey çok güzeldi sezaryan yaptım üç gün bırakıyorlar doktorlar çok ilgiliydi sadece stajyerler hariç guzeldi
1prenses1prenss_annesi Kızım şehit prof İlhan varank hastanesi 06.02.2019 Oğlum da Vera hastanesi’nde 31.01.2023 Ama bizle ayni kimse yok galiba
Erkeekanneesii silaa66 Beylikdüzü Kolan Hastanesi 26.02.2024 saat 09.01 de doğdu oğluşum 💙 Doktorum Berk Bulut çok memnundum kendisinden hala hastaneye gittiğimizde oğluşumla odasına uğruyoruz
semoss Ankara şehir hastanesi ama hiç memnun kalmadım önermiyorum..Hemşireleri çok kötü davrandı. Doktorlar bi karar veremedi szeryan mi normal mi die boş boşuna 10 gün hastanede kaldım. Hem suni verdiler sonra sezeryana aldilar
merve_betul semoss bana herkes şehir Hastanesi’nde doğur dedi doğuran iki tanidihim da memnun kalmadı k yüzden ikisini de aynı doktorda yaptım doğumu
alparslanozyildiz semoss ben yüksek riskli gebelik bölümündeydim her gittiğimde benim ve bebeğimin ölümünden hastane sorumlu değilim diye imza atıyordum siz düşünün ne yaşadığımı ama şans meselesi doğum sonrası da ilgi gayet iyiydi bence doktorlar da prosedürü uyguluyor 😊
Ummuhan_52 Ankara etlik özel lokman hekim de dokdrorum irade musagil ♥️ çok tatlı dilli ilgili bir doktor, yine olsa yine onunla devam etmek isterdim 🙏🏻🌸 çok seviyorum doktorumu