Sesimgeliyomuuu ilaymeva52 benimki normal oldu ama bebek iriydi 4 kilonu uzerinde bide 40 haftayi gecmistim ben dogurucam dedim sedef hoca sabirla bekledi beni allah ondan razi olsun rabbim iyiler cikarsin herzaman karsisina ❤️❤️❤️❤️
Sesimgeliyomuuu ilaymeva52 ball gibi ball kimisi memnun degiliz falan diyo diyorum nasil memnun olunmazki herseyi tek tek soyluyor inceliyor sohbet ediyor ne biliyim cok tatliiiii🥰
mucizemm94 silaa66 Başakşehir cam sakura ve şehir hastanesi 01.01.2024 sabah 07.46 doğdu güneşim Asyam canım kızım 🥰🧐♥️
merve_betul defne_omer iki numaralar gün olarak aynı bende 23 Ocak ama. Ankara Memorialde doğdu iksii de İlk oğlum 04.04.2022 15:56 İkinci oğlum 23.01.2024 17:15
5622 uykusuzluklarinanasi. Hisar hospital Intercontinental Hemşire doktor hasta bakıcı hepsı cok ıyydı her turlu cok ilgililerdi cok menun kaldım cok rahatlatıılar her seyde yardım ettıler sıkıntı yasamadık hıc
Busragokceberra oylesinebiri_ Ben çok sevdim çünkü bütün kaygıları ortdan kaldiriyor moral veriyor.Benden sonra kuzenim ve teyzemde onda doğum yaptı.Normal oldular onlar benim kızımın kalp ritmi düşünce sezeryan oldum ilk gün hastahane odasını toplamıştım baya iyiydi dikişim
Yasmin4 Humalevnt56 doğumdan sonra herşey çok güzeldi sezaryan yaptım üç gün bırakıyorlar doktorlar çok ilgiliydi sadece stajyerler hariç guzeldi