Birdunyabircennetannesi badesmommm Doğumda kalbini durdurdu oğlumun gerizekalı Ve erken doğum yapan birine suni sancı verdi suyumu patlattı durduk yere Hakkımı asla helal etmiyorum Allah’ım korudu
badesmommm Birdunyabircennetannesi yaaaaa cidden mi bende o hastanede doğum yaptım bebeğimi kaybettim hiç sevmiyorum orayı. O kadın yüzünden çıkış yapamadım yavrumu göremicektim ertesi gün gelen doktor yaptı çıkışımı. Çok anlayışsız bir kadın.
Birdunyabircennetannesi silaa66 Çam sakuraya doğum konusunda asla yolunuz düşmesin yok tekli odada doğum şu bu kanmayın Evet tekli odada kalıyorsunuz ama lanet bir hastane
silaa66 Birdunyabircennetannesi arkadasımın yanında baska bırı de varmıs zaten odaya refakatçiyi zor almıslar
Kocamdaaakocammm Birdunyabircennetannesi Bende orada dogum yaptım gene hamile kalsam genede orda dogum yaparım
abdullah34 gulsahbaydemir1101 ilk oğlum Bağcılar meydan hospitalistte doğdu ikinci oğlum Bağcılar Kirazlıda yunus emre kliniğinde doğdu üçüncü oğlum hospitalistte doğdu doktorun ismide Figen babacan
Nnur1905 silaa66 02.05.2023 18.57 Medicine Hospital. Yorumlarda bize yakın yerler var ama aynı hastaneyi tutturamadık henüz kimseyle 😂 Doktorum ve ekibi çok iyiydi, çok memnun kaldım.
yirmiikikasim23 Hazalkaann esim kastamonulu gecen sene hamileyken bayram da acil bisey olursa diye fiyat almistim da şok oldum 😂
nisavera vittirivizzikadamlar sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰muhteşem bir doktor aşırı derecede çok seviyorum ❤️
vittirivizzikadamlar nisavera sizin bebişiniz de sağlıkla büyüsün inşallah 🌸🥰 Bülent hoca ya bayılıyorum çok seviyorum doktorumu tam bir baba edasıyla yaklaşıyor çok aıcak çok iyi bir doktor 🥰
nisavera Birminikprensannesi 10 tane çocuğum olsa 10 tanesinide bülent hocada doğururum 10 tane çocuğum olsa 10 tanesini de aynı hastanede çalışan burak hocaya kontrole götürürüm ikisinden de çok memnunum
duygu123asel silaa66 Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorumuz Ercan Yılmaz 21.11.2023💕 13.30🥰🌸 canım kızım Aselimm
happyymotheroftwo silaa66 ikiside aynı hastane ve doktorla doğdular🦋🎀 Medical park hastanesi op dr şehadet Özden Tokat