agzimizintadikacmasin Gunes_12 hain ferhunde sana artık taktım 😜😜😜 mersin ın tadını çıkar sen biz yaniyorük 🫠🫠🫠🫠
momyshira anabarbie yatıyo banyo yaptırdım uyudu cemoşum napıyo adana sıcaklarına dayanabiliyor muuuu
agzimizintadikacmasin momyshira adanalı olmak zor azizim yanarsın yanaaaar benim bebeler hep atlet donla duruyor evde 😁😁😁
anabarbie momyshira dayanamiyo knk birde ilk dişini patlattı eşimle iki gün önce gittik taksitle klima almaya vermeleri gerekiyordu aramadilar sert cikisacam bugün arayıp sanki bir tek onlar satıyor
agzimizintadikacmasin Gunes_12 çok şanslısın eşim bir ton para ödemiş otele ya sen ordasın ne güzel 😍
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa ben seni tek bebekli sanıyorum.Goygoydan detaylara inemedik.😀😀 Kaç yasindalar.? 😀
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde aşkım kızım 5 yaşında oğluşum 11 aylık bir yaşa gelmek üzere 🤣 ama 3.de gözüm var hemen bir tane daha bebe yapasım var 😆😆 iflah olmam ben
momyshira agzimizintadikacmasin adanalılar çözüm bulur şimdi güneşe kurşun sıkar yönünü değiştirirler sjhdjskskdjs
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Evet tatil için bütün sehirlerden geliyorlar hatta turistleri görünce tuhafıma gidiyor 🤣🤣
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Hahahah iyi cesaret aşkom çalışmayı düşünmüyor musun 🤣 ben ondan cesaret edemiyorum 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Bebelerin uslu mu nasıl bir cesaret.😀 Bende 2 oğlan var boyumun ölçüsünü aldım.😀
agzimizintadikacmasin momyshira ahahaa kız kardeş çok güzelmiş ya kızımla oğlum çok tatlılar hem şimdi izindeyken 3.de aradan çıksın sonra çocuk konusunu kapatayım diyorum ya 🤣🤣
agzimizintadikacmasin Gunes_12 aşkım izindeyim şimdi çalış ara ver daha zor oluyor ya şimdi izindeyken 3.de aradan çıksın diyorum ama sonra azıcık vazgeçiyor gibiyim ahahahaa 🤣🤣 neyse tadımız kaçmasın 😁