Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Gittin mi bir daha kontrole kaç haftalık oldu.? Sen artık momda da takilirsin zor buluriz seni.🥺😀😀
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde Mom a bakıyorum arada ama çok değil 😂 şu an 8 haftalık geçen hafta gitmiştim işte kalp atışını duymaya, 10 haftalık olunca gitmem gerekiyor ama köyde olucam o zaman
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahhaaa kız benim oğlum da var 😁😁😁 ama Bahçeli ev aşırı rahat annemin evi geniş Bahçeli orda çok rahat ediyorum ama benim kızın enerjisi hiç bitmiyor maşallah inşallah
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa ben seni tek bebekli sanıyorum.Goygoydan detaylara inemedik.😀😀 Kaç yasindalar.? 😀
momyshira anabarbie yatıyo banyo yaptırdım uyudu cemoşum napıyo adana sıcaklarına dayanabiliyor muuuu
agzimizintadikacmasin Gunes_12 hain ferhunde sana artık taktım 😜😜😜 mersin ın tadını çıkar sen biz yaniyorük 🫠🫠🫠🫠
agzimizintadikacmasin momyshira adanalı olmak zor azizim yanarsın yanaaaar benim bebeler hep atlet donla duruyor evde 😁😁😁
anabarbie momyshira dayanamiyo knk birde ilk dişini patlattı eşimle iki gün önce gittik taksitle klima almaya vermeleri gerekiyordu aramadilar sert cikisacam bugün arayıp sanki bir tek onlar satıyor
agzimizintadikacmasin Gunes_12 çok şanslısın eşim bir ton para ödemiş otele ya sen ordasın ne güzel 😍
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde aşkım kızım 5 yaşında oğluşum 11 aylık bir yaşa gelmek üzere 🤣 ama 3.de gözüm var hemen bir tane daha bebe yapasım var 😆😆 iflah olmam ben
momyshira agzimizintadikacmasin adanalılar çözüm bulur şimdi güneşe kurşun sıkar yönünü değiştirirler sjhdjskskdjs
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Evet tatil için bütün sehirlerden geliyorlar hatta turistleri görünce tuhafıma gidiyor 🤣🤣
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Hahahah iyi cesaret aşkom çalışmayı düşünmüyor musun 🤣 ben ondan cesaret edemiyorum 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Bebelerin uslu mu nasıl bir cesaret.😀 Bende 2 oğlan var boyumun ölçüsünü aldım.😀
agzimizintadikacmasin momyshira ahahaa kız kardeş çok güzelmiş ya kızımla oğlum çok tatlılar hem şimdi izindeyken 3.de aradan çıksın sonra çocuk konusunu kapatayım diyorum ya 🤣🤣