Cicektebenimcicekligunlerde LavininAnnesii Kocama laf ederken canım çekip bende içmiştim. Yağmur yağınca balkona oturup çay kahve içme isteği geliyor.😀
LavininAnnesii Cicektebenimcicekligunlerde Yağmurda karda güneşte her daim çay içerim😂 Ben çay kadınıyım ayol😂😂
agzimizintadikacmasin Gunes_12 bizde de açık ve sabah akşam iki bebeğime duş aldırıyorum ve kendim duş alıyorum ancak öyle rahat ediyorum ya
momyshira anabarbie haahahahahahah yok kız öyle biraz içimde biriken şeyler var kendi ailemle ilgili düzelttik çok şükür babam geldi şehir dışından biraz konuştuk öyle
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Ben aşağıya indiriyorum akşama doğru şelale yakın bana Tarsus şelalesi oradan hava geliyor mis gibi 😂
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Erkek olaun da öyle bı daha değerlendir bebeğim.😀 Kızlarda bir medeniyet, kibarlık var.😀😀 Erkekler de mağara adamı iç güdüsü var. Bahçeli ev şart diyen kadın boşuna linclendi.🤣
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahhaaa kız benim oğlum da var 😁😁😁 ama Bahçeli ev aşırı rahat annemin evi geniş Bahçeli orda çok rahat ediyorum ama benim kızın enerjisi hiç bitmiyor maşallah inşallah
agzimizintadikacmasin Gunes_12 hain ferhunde sana artık taktım 😜😜😜 mersin ın tadını çıkar sen biz yaniyorük 🫠🫠🫠🫠
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Gittin mi bir daha kontrole kaç haftalık oldu.? Sen artık momda da takilirsin zor buluriz seni.🥺😀😀
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde Mom a bakıyorum arada ama çok değil 😂 şu an 8 haftalık geçen hafta gitmiştim işte kalp atışını duymaya, 10 haftalık olunca gitmem gerekiyor ama köyde olucam o zaman
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa ben seni tek bebekli sanıyorum.Goygoydan detaylara inemedik.😀😀 Kaç yasindalar.? 😀
momyshira anabarbie yatıyo banyo yaptırdım uyudu cemoşum napıyo adana sıcaklarına dayanabiliyor muuuu