agzimizintadikacmasin Gunes_12 bizde de açık ve sabah akşam iki bebeğime duş aldırıyorum ve kendim duş alıyorum ancak öyle rahat ediyorum ya
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Ben aşağıya indiriyorum akşama doğru şelale yakın bana Tarsus şelalesi oradan hava geliyor mis gibi 😂
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Erkek olaun da öyle bı daha değerlendir bebeğim.😀 Kızlarda bir medeniyet, kibarlık var.😀😀 Erkekler de mağara adamı iç güdüsü var. Bahçeli ev şart diyen kadın boşuna linclendi.🤣
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde ahahhaaa kız benim oğlum da var 😁😁😁 ama Bahçeli ev aşırı rahat annemin evi geniş Bahçeli orda çok rahat ediyorum ama benim kızın enerjisi hiç bitmiyor maşallah inşallah
agzimizintadikacmasin Gunes_12 hain ferhunde sana artık taktım 😜😜😜 mersin ın tadını çıkar sen biz yaniyorük 🫠🫠🫠🫠
Cicektebenimcicekligunlerde kibritci_kiz Gittin mi bir daha kontrole kaç haftalık oldu.? Sen artık momda da takilirsin zor buluriz seni.🥺😀😀
kibritci_kiz Cicektebenimcicekligunlerde Mom a bakıyorum arada ama çok değil 😂 şu an 8 haftalık geçen hafta gitmiştim işte kalp atışını duymaya, 10 haftalık olunca gitmem gerekiyor ama köyde olucam o zaman
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Aa ben seni tek bebekli sanıyorum.Goygoydan detaylara inemedik.😀😀 Kaç yasindalar.? 😀
momyshira anabarbie yatıyo banyo yaptırdım uyudu cemoşum napıyo adana sıcaklarına dayanabiliyor muuuu
agzimizintadikacmasin momyshira adanalı olmak zor azizim yanarsın yanaaaar benim bebeler hep atlet donla duruyor evde 😁😁😁
anabarbie momyshira dayanamiyo knk birde ilk dişini patlattı eşimle iki gün önce gittik taksitle klima almaya vermeleri gerekiyordu aramadilar sert cikisacam bugün arayıp sanki bir tek onlar satıyor
agzimizintadikacmasin Gunes_12 çok şanslısın eşim bir ton para ödemiş otele ya sen ordasın ne güzel 😍
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde aşkım kızım 5 yaşında oğluşum 11 aylık bir yaşa gelmek üzere 🤣 ama 3.de gözüm var hemen bir tane daha bebe yapasım var 😆😆 iflah olmam ben