agzimizintadikacmasin Gunes_12 çok şanslısın eşim bir ton para ödemiş otele ya sen ordasın ne güzel 😍
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Evet tatil için bütün sehirlerden geliyorlar hatta turistleri görünce tuhafıma gidiyor 🤣🤣
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde aşkım kızım 5 yaşında oğluşum 11 aylık bir yaşa gelmek üzere 🤣 ama 3.de gözüm var hemen bir tane daha bebe yapasım var 😆😆 iflah olmam ben
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Hahahah iyi cesaret aşkom çalışmayı düşünmüyor musun 🤣 ben ondan cesaret edemiyorum 🤣
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Bebelerin uslu mu nasıl bir cesaret.😀 Bende 2 oğlan var boyumun ölçüsünü aldım.😀
momyshira agzimizintadikacmasin adanalılar çözüm bulur şimdi güneşe kurşun sıkar yönünü değiştirirler sjhdjskskdjs
agzimizintadikacmasin momyshira ahahaa kız kardeş çok güzelmiş ya kızımla oğlum çok tatlılar hem şimdi izindeyken 3.de aradan çıksın sonra çocuk konusunu kapatayım diyorum ya 🤣🤣
agzimizintadikacmasin Gunes_12 aşkım izindeyim şimdi çalış ara ver daha zor oluyor ya şimdi izindeyken 3.de aradan çıksın diyorum ama sonra azıcık vazgeçiyor gibiyim ahahahaa 🤣🤣 neyse tadımız kaçmasın 😁
agzimizintadikacmasin Gunes_12 öğretmenim ben 🫣 şimdi bu nasıl öğretmen diye linç edecekler beni öğretmenler de goy goy yapar pilissss yazım yanlışlıkları da yaparım özgürüm özgürlük 😆😆😆
agzimizintadikacmasin Cicektebenimcicekligunlerde uslu mu??? Ahahaaa yardımcı olan çok neyse ki 🤣 kızım 10 erkek çocuğa bedel abartısız bak ama oğlum biraz daha iyi gibi ya da kızımın peşinde dolaşmaktan onu pek göremiyorum ahahahaa neyse iyi olsunlar da 🥰 benimki çocuk sevgisi var ya bakabileceğimi bilsem 5 tane yine yaparım 😁😁😁
agzimizintadikacmasin Gunes_12 ay geri mi silsem ne yapsam burdan sataşıp duracaklar bana şimdi kız 🤣🤣🤣 ahahhaaa nokta atışı yaptın iki bölüm bitirdim üstelik benim goygoy yapmam tamamen zevkten biz de insanız ayol
Gunes_12 agzimizintadikacmasin Ayy ne güzel bölüm kız ben çok severim edebiyatı ama muhasebeciyim o ayrı 🤣🤣
Cicektebenimcicekligunlerde agzimizintadikacmasin Nasıl sileceksin 10dk geçti.😀 Kimse kimsenin goygoyuna karışamaz.😀