nescafebagimlisi Cicektebenimcicekligunlerde Ay annemlerin dışarda bir dolabı var kapağına arı yuva yapmış , dün annem bir açtı soktu ayağını 😂 Kuş yuvası belki ama arılarla ortak yaşamayalım bir zahmet ahdkskdk
anabarbie nescafebagimlisi bence kadınlar reglken insan öldürünce suç olmamalı ki herkes haddini bilsin karışmasın😂
nescafebagimlisi anabarbie Reglken sinir 10 katı oluyor dimi 😂 Bende de öyle oluyor çok sinirleniyorum hahahahs Özellikle de eşimee ayrı bir gıcık kapıyorum 😁
mrsjale Gunes_12 sorma gitsin ya bir de eve geldik diye ağlama krizine girdi 🙈 ağlaya ağlaya uyuyakaldı
JollyBaby Cicektebenimcicekligunlerde Bende cikartmadim kız telefondan yaptım albüm. 1. Ay 2.ay o şekilde 😂 zaten çıkartmaya kalksak ohoo dünya para içinden en güzel olanlardan üç beş ayırıp çıkarttırmak lazım da ben secenem herhalde o da güzel bu da güzel ay şu da guzelmis😂
Cicektebenimcicekligunlerde JollyBaby Eskiden 1tl falandı şimdi uçtular ya geçen sene 10tlye cikattirmistim.Simdi kaç TL bilmiyorum.İnternetten bı kaç arkadaşim yaptırdı uyguna zamanla uçuyor onlarda sarariyor.😀
mrsjale Cicektebenimcicekligunlerde evet galiba 2 yaş sendromu 🥺hiç bişeyden memnun kalmıyo dışarı çıksak memnuniyetsiz eve girince ağlıyo , yemek yedirsem istemiyor yedirmesem buzdolabının önüne beni çekiştirip mmmm diye sesler çıkarıyor değişik bi zamandan geçiyoruz galiba
Cicektebenimcicekligunlerde mrsjale 22 aylığı bize de durumlar aynı abisini aşırı kıskanıyor abisi ne yaparsa aynısını yapmak onun elinde ne varsa onu almak istiyor ve hep bir ağlamaklı..🤷🏻kelimeleri nasıl seninkinin konuşması falan iyi mi?
mrsjale Gunes_12 evet ve bu bugün başladı , hep böyle mi olacak bilmiyorum suan çok korkuyorum 😅 bugün bi milat gibi oğlum için , oğluşum gitti sanki başka bi çocuk geldi